A lé a biológiailag aktív anyagok természetes koncentrátumát tartalmazza vízzel és zsírban oldódó vitaminokkal. A homoktövis lé aszkorbinsavban gazdag, lében levő tartalma legalább 200 - 250 mg%, a lé B-vitaminokat, E-vitamint és karotint is tartalmaz. A lé energiát szolgáltat és támogatja az immunitást. A gyümölcslé válogatott homoktövis bogyókból készül, amelyeket szeretettel termesztenek az Altáj régió kertjeiben.
Homoktövis:
- Jelentősen erősíti az immunrendszert
- Magas antibakteriális és baktériumölő hatása van
- Serkenti az emésztést, pozitívan befolyásolja a szervezet
fertőzésekkel szembeni általános ellenálló képességét
- Segít a gyomorpanaszokon
- Pozitív hatással van az erek rugalmasságára és
áteresztőképességére, valamint a véralvadásra
- Influenza, vírus, torokfájás és megfázás ellen bevált gyógymód
- Segít a fertőző és gyulladásos betegségekben
- Segíti a saját anyagcsere szennyezőanyagainak lebontását
- Kiváló biostimuláns hatást nyújt általános szervezetgyengülés esetén,
lábadozás esetén
- Bőrbetegségeknél jótékony hatással van a bőr és
a haj vitalitására, rugalmasságára
- Ekcéma és aranyér kezelésére használják
- Támogatja az epe és az emésztőenzimek
termelődését is, szabályozza a vérkeringést
- Serkenti a gyomor, az emésztőrendszer és a
húgyutak megfelelő működését
- Antidepresszáns és stresszoldó hatása van
- Pozitívan hat a nyálkaoldásra
- Kedvezően támogatja a tüdő- és
májbetegségek kezelését
- Általános tonikként működik
Felhasználás: Közvetlen fogyasztásra szánt. Használat előtt jól rázza fel.
Tárolás: 0°C és +25°C közötti hőmérsékleten tárolandó. Felbontás után +2 és +6°C
között tárolandó és 2 napon belül felhasználandó.
100 ml termék energia- és tápértéke:
energiaérték: 32kcal / 140kJ.
Zsír - 0 g, telített zsírsavak - 0 g, szénhidrátok - 8 g, cukrok - 0 g,
fehérje - 0 g, rost - 0 g, só - 0 g.
Összetevők: direkt préseléssel nyert homoktövislé
Tartalom: 250/750 ml
Származási ország: Oroszország