Jön az allergia szezon. Mutatjuk 2024 legjobb légtisztítóit

Akcióleső
2024.04.12 17:20


A légszennyezés világszerte egyre aggasztóbb problémát jelent, amely mind a szabadban, mind a zárt térben érezhető. A növekvő allergiás tünetek és a szállópor okozta egészségügyi kockázatok, mint a tüdőbetegségek, az asztma és az allergia, életminőségünket is jelentősen ronthatják. E problémák enyhébb jelei közé tartoznak a kellemetlen szagok, melyek már előre jelezhetik a súlyosabb légúti problémákat.


Fontos, hogy otthonainkban, ahol jelentős részét töltjük életünknek, tiszta levegőt lélegezzünk. Ez különösen fontos, mivel a mindennapi élet során – legyen szó munkahelyről, tömegközlekedésről vagy akár vidéki környezetről – folyamatosan szennyezett levegőt szívunk be, ami megnehezíti tüdőnk regenerálódását. 


A fent leírtakban segítenek a kiváló légtisztító berendezések, melyeket a következő források alapján válogattunk ki:

Saját tapasztalatok, megbízható nemzetközi tesztek, hazai és globális felhasználói vélemények alapján


A 2024-es ev legjobb légtisztítói


1. Levoit Core 300 - A nemzetközi kedvenc

Levoit Core 300
 • Antibakteriális, HEPA, karbon porszűrő
 • Mobilalkalmazással vezérelhető
 • Allergiásoknak ajánlott
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Levoit Core 300 az egyik legnépszerűbb modell a nemzetközi piacon, különösen kisebb helyiségek számára tervezve. Az Amazon USA oldalán közel 100.000 értékelést kapott, amelyek alapján 4,7/5 csillagos átlageredménnyel büszkélkedhet.


Erőteljes légtisztítás


Bár kis méretű, a Levoit Core 300 rendkívül hatékonyan tisztítja meg akár 40 négyzetméteres területeket is, ideális dohányzó szobák vagy nyaralók számára. Hatékonysága mellett nemcsak a dohányfüst ellen védekezik, hanem más kellemetlen szagokat is megszüntet, valamint allergének megkötésével segít az allergiás tünetek enyhítésében.


Csendes működés és számos funkció

A nagy teljesítmény ellenére a berendezés meglehetősen csendes; alvó üzemmódban mindössze 24 dB zajszinten működik, így alvás közben sem zavar. A készülék számos funkciót kínál, mint például beépített időzítő, több ventilátorszint, és elegáns, könnyen kezelhető vezérlőgombok.


Ózonmentes és sokoldalú szűrés

A Levoit Core 300 UV-fény és ionok használata nélkül, teljesen ózonmentes módon tisztít, ami biztonságosabbá teszi az egészségre. A különböző szűrőtípusok közül választhatunk, hogy milyen célra szeretnénk használni, míg a háromfokozatú szűrés (H13 HEPA, aktív szén és finom előszűrő) 99,97%-os hatékonyságot garantál a szennyeződések ellen.


2. Philips AC0820/10 Series 800 - Felhasználók által kedvelt

Philips AC0820/10 Series 800
 • HEPA szűrő
 • 49 m² max. ajánlott szobaméret
 • Automata üzemmód
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Philips AC0820/10 Series 800 kis méret ellenére hatékonyan tisztítja a levegőt, mintegy 50 négyzetméteres helyiségekben. Egyedülálló tulajdonságai között szerepel az intelligens, automatikus tisztítási mód, amely folyamatosan figyeli a levegő minőségét és szükség szerint alkalmazkodik a változásokhoz.


Kis méret, nagy erő


A készülék 2,4 kg tömegű és rendkívül kompakt, de mégis 99%-os hatékonysággal szűri ki a baktériumokat és a vírusok 99,9%-át. A készülék három különböző üzemmódban működhet: automatikus, alvó és turbó, ahol az alvó módban a fények halványabban világítanak és a zajszint csupán 35 dB.


Intelligens szűrés és színkódolt minőségjelzés


Az intelligens tisztítási üzemmód a beépített részecskeérzékelő segítségével folyamatosan monitorozza a levegő minőségét, és színes fényjelzésekkel tájékoztat a levegő állapotáról: kék jelzi a jó minőségű levegőt, piros pedig a szennyezett levegőt igénylő tisztítást.3. Dyson Pure Cool TP00 - Prémium kategória kedvence

Dyson Pure Cool TP00
 • Légtisztító és ventilátor egyben
 • Egész évben használható - nyáron hűsít
 • Ideális az allergiások számára
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Dyson Pure Cool TP00 modell nemcsak légtisztítóként funkcionál, hanem ventilátorként is, amely elegáns, lapát nélküli design-jával különleges hangulatot visz otthonokba. Ez a készülék prémium kategóriájú választás, mely a 360 fokos HEPA-szűrőjével hatékonyan keringeti és tisztítja a levegőt.


Hatékony levegőkeringet


A Dyson Pure Cool TP00 360 fokban szívja be a levegőt, ami lehetővé teszi, hogy a szennyező anyagokat és allergéneket 0,1 mikron nagyságig 99,5%-os hatékonysággal szűrje ki. A készülék 90 fokos szögben mozgatható, így az egész helyiséget képes ellátni friss levegővel.


Különleges funkciók és minősítés


Ez a modell az Allergy Standards Limited (ASL) minősítését is birtokolja, ami azt jelenti, hogy különösen ajánlott asztmások és allergiások számára. A készülékhez tartozó LCD-kijelző részletes információkat szolgáltat a levegő minőségéről, beleértve a hőmérsékletet, páratartalmat és a szennyezőanyagok szintjét. Távirányítóval is ellátott, amely lehetővé teszi a különböző beállítások közötti váltást.


4. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro - Állatbarát Megoldás

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro
 • HEPA és antibakteriális filterrel is kompatibilis
 • Intelligens vezérlés
 • Pollenszűrés magasfokon
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro ideális választás állattartó háztartások számára. A berendezés kifejezetten hatékonyan képes kiszűrni a levegőből a háziállatok szőrét, így jelentősen csökkenti az allergiás reakciókat és a levegő minőségének romlását.


Nagy teljesítményű légtisztítás


A Xiaomi modellje 360 fokos HEPA-szűrőjével körbeveszi magát, így maximális hatékonysággal szívja be a szennyezett levegőt. Egy óra alatt akár 500 köbméter levegőt képes átszűrni, és 15 perces gyorstisztítási funkciót is kínál, ami nagyobb lakások vagy házak számára teszi ideálissá.


Intelligens kezelés és kijelző


Az érintőképernyős OLED-kijelző folyamatosan tájékoztat a helyiség levegőjének állapotáról. A különböző színek – zöld, sárga, narancssárga, piros – jelzik a levegő minőségét. A készüléket a Xiaomi dedikált alkalmazásán keresztül irányíthatjuk, ami még több kényelmet biztosít. A légtisztító további előnye, hogy könnyen tisztítható, bár mozgatása a kerék és fogantyú hiánya miatt nehezebb.


5. Klarstein Tramontana 6 in 1 - Ár-érték arány bajnoka

Klarstein Tramontana 6 in 1
 • 6 különböző szűrő funkció
 • Nagy teljesítmény, többszörös HEPA szűrő
 • Ózonfunkcióval is rendelkezik
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Klarstein Tramontana 6 in 1 egy multifunkciós légtisztító, amely nemcsak a levegőt tisztítja, hanem UV sterilizálással, ózonfunkcióval, ionizátorral és aroma diffúzorral is rendelkezik. Ez a sokoldalú készülék tökéletes választás azok számára, akik elérhető áron szeretnének sokoldalú eszközt vásárolni.


Sokoldalú és hatékony


A berendezés képes óránként akár 150 köbméter levegőt megtisztítani, és ennek ellenére rendkívül halkan működik (csupán 40 dB zajszinten). A készülék további előnye, hogy többszörös HEPA szűrőrendszerével nemcsak a virágporokat és a füstöt szűri ki, hanem aktív szénszűrője és UV sterilizáló funkciója segítségével a káros gázokat és vírusokat is kiszűri.


Egyszerű kezelhetőség és stílusos dizájn


A Klarstein Tramontana különleges kialakítása miatt könnyen illeszkedik bármely otthon dekorációjába. Lekerekített formák és színes LED-világítás jellemzi, ami elegáns megjelenést biztosít. A készülék kezelése egyszerű, több szinten állítható időzítővel és kézi vezérlőpanellel rendelkezik, ami lehetővé teszi az automatikus és manuális üzemmódok közötti váltást.


6. Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact - Ideális allergiásoknak

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact
 • 3 az 1-ben szűrő
 • Számos innovatív funkcióval
 • Prémium minőség
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact egy kompakt méretű légtisztító, amely tökéletes választás lehet kisebb otthonokba vagy specifikusan allergiások számára. Ez a modell hatékonyan képes eltávolítani az allergéneket a levegőből, így javítva a beltéri levegő minőségét.


Fejlett szűrőtechnológia 


A három az egyben szűrőrendszerrel ellátott Xiaomi készülék kiemelkedő légtisztítási képességeket mutat. A TÜV Rheinland Allergy Care tanúsítványával rendelkezik, ami megerősíti, hogy hatékonyan szűri ki a levegőből az allergéneket, a 0,3 mikron méretű részecskék 99,97%-át képes megszűrni.


Csendes és testreszabható működés 


A Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact különlegessége a rendkívül csendes működése, különösen az alvó üzemmódban, ahol a zajszint mindössze 20 dB. A felhasználók számára biztosított manuális mód lehetőséget ad a működés teljes testreszabására, beleértve a tisztítandó terület nagyságát és a ventilátor sebességét. A készülék támogatja a Google Asszisztenst és az Alexa hangvezérlési funkciókat is.


7. Sencor SHA 6400 WH - Pénztárcabarát megoldás

Sencor SHA 6400 WH
 • HEPA, karbon szűrővel
 • Légtisztító teljesítmény: 95 m3/óra
 • Ideális akár 15 m2 nagyságú helyiségekbe
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Sencor SHA 6400 WH légtisztító ideális választás azok számára, akik kedvező áron keresnek hatékony légtisztító megoldást. Ez a modell kifejezetten nagyobb helyiségek levegőjének tisztítására ajánlott, maximum 20 négyzetméteres területeken.


Hatékony dupla szűrőrendszer 


A készülék rendelkezik HEPA szűrővel, amely közel 100 százalékos hatékonysággal képes kiszűrni a szennyezőanyagokat és allergéneket. A szénszűrő pedig hatékonyan veszi fel a harcot a szagokkal, a párásodással és a porral. A maximális 50 dB zajszint mellett a csökkentett teljesítményű mód még csendesebb, mindössze 29 dB zajszintű.


UV Sterilizálás és beépített időzítő 


A Sencor SHA 6400 WH magasabb higiéniai szintet biztosít, köszönhetően a beépített UV-tisztító megoldásnak, amely képes elpusztítani a baktériumokat. A beépített időzítő funkció lehetővé teszi a működési idő előre beállítását, így a felhasználók igényeik szerint testreszabhatják a készülék használatát.


8. Venta LW15 Original - Legkörnyezetbarátabb megoldás

Venta LW15 Original
 • Max. 25 m² nagyságú helyiségekbe
 • Párásító, allergiásoknak is
 • Párásítóval illatosíthatod is az adott helyiséget
KATTINTS IDE AZ AKTUÁLIS ÁRÉRT


A Venta LW15 Original egy párásítóval kombinált légtisztító, amely különleges hidegpárologtatási technológiát alkalmaz. Ez a készülék ideális 25 négyzetméteres helyiségek számára, és képes a levegőt a 40-60%-os páratartalom ideális tartományába állítani.

Egyszerű kezelhetőség és aromaterápiás lehetőség

 A Venta LW15 Original kezelése rendkívül egyszerű, mindössze egy bekapcsoló gombbal és egy fokozatszabályozóval rendelkezik. Az eszköz lehetőséget nyújt arra, hogy hat különböző aromával illatosítsuk a szobát, így nemcsak tisztít, hanem kellemes illatot is biztosít. Ha a víz kifogy, a készülék automatikusan kikapcsol.
Mikor szükséges légúttisztító berendezést beszerezni?


Egészségügyi problémák esetén


A statisztikák szerint globálisan növekedik azoknak az embereknek a száma, akik tüdőbetegségben, asztmában szenvednek, vagy allergiásak. Számukra bizonyos időszakok különösen megterhelőek lehetnek, mivel állandó légszomjjal és fulladással küzdenek, és gyakran még saját otthonukban sem érezhetik magukat teljesen biztonságban a magas por- vagy pollenszint miatt. 


Ebben az esetben egy erőteljesebb légúttisztító készülék kifejezetten előnyös lehet, mivel képes azonnali megkönnyebbülést nyújtani az irritáló részecskék eltávolításával, így otthon is fellélegezhetnek és akadálymentesen élhetnek.


Csecsemő érkezésekor


A csecsemők számára elengedhetetlen a tiszta levegő, amely hozzájárul egészséges fejlődésükhöz. Kutatások mutatják, hogy azok a gyermekek, akik szennyezett levegőjű környezetben nőnek fel, felnőtt korukban nagyobb valószínűséggel lesznek allergiásak, például porra vagy pollenre, és nagyobb eséllyel alakulhat ki náluk asztma. 


Így ha újszülött érkezik a családba, ajánlott a babaszobába, sőt, ideális esetben az egész lakásba légúttisztító berendezéseket helyezni. Ezzel maximalizálhatjuk a későbbi egészségügyi problémák elkerülésének esélyét, és az otthoni higiéniai szintet is növelhetjük.


Nagyvárosi vagy forgalmas területen élés esetén


A nagyvárosokban és zsúfolt helyeken élők jól tudják, mennyire terhelő lehet a légszennyezettség, amely a járművek által kibocsátott kipufogógázokban, gumitörmelékekben és egyéb részecskékben nyilvánul meg, amelyek láthatóan befogják a házak homlokzatát. Ezek a szennyező anyagok az emberi szervezetre gyakorolt káros hatásaik mellett az otthoni levegő minőségét is rontják, ezért fontos, hogy a szellőztetéskor a külső levegőt hatékonyan megszűrjük, így biztosíthatjuk a tiszta és egészséges környezetet otthonunkban.


Bizonyítottan rossz levegőminőség esetén


Sajnos nem csak a nagyvárosokban és forgalmas utak mentén élőknek kell szembesülniük a rossz levegőminőséggel. Ipari létesítmények, szemétégetők közelében vagy azok szélirányában gyakran kimagasló a légszennyezettség szintje még vidéki környezetben is. Ezekben az esetekben is elengedhetetlen, hogy a lakáson belül biztosítsuk a megfelelő levegőminőséget, amelyhez egy légúttisztító készülék nyújthatja a legnagyobb segítséget.


Ha fojtogatónak vagy kellemetlennek érezzük az otthoni levegőt


Számos módszer létezik a lakás levegőminőségének ellenőrzésére, de a legáltalánosabb jelek, ha a benti levegőt fojtogatónak vagy egyszerűen kellemetlennek érezzük. Ha gyakran kapar a torkunk, tüsszögünk, vagy a munkából hazaérve rögtön szellőztetni szeretnénk, akkor valószínűleg nem csupán a friss levegő hiányával van gond, hanem a meglévő levegő minőségével és szállópor-tartalmával is, amelyet egy légúttisztító készülék segítségével könnyedén szabályozhatunk.


A légtisztítók működése


A légtisztítók alapvetően speciális szűrőrendszereken keresztül tisztítják meg a levegőt, amelyet a készülék állandóan keringet. A legjobb készülékek többfázisú szűréssel rendelkeznek, többek között HEPA-, aktívszén- és elektrosztatikus szűrőkkel, amelyek különböző típusú szennyeződéseket távolítanak el. További technológiák, mint az ionizátor vagy az UV lámpa is hozzájárulnak a még hatékonyabb levegőtisztításhoz.


A légtisztítás technológiái és azok alkalmazása


HEPA szűrős készülékek: Allergiások számára különösen ajánlott, mivel képesek a legfinomabb por- és pollenszemcséket is kiszűrni.

Ionizációs készülékek: Segítik a mikroszkopikus szennyeződések levegőben történő megkötését.

Szénszűrős légtisztítók: Hatékonyak a por, gázok és kellemetlen szagok ellen.

UV fénnyel működő készülékek: Sterilizálják a levegőt, eltávolítva a különböző mikroorganizmusokat.


A felsorolt technológiák mindegyike különböző szituációkban nyújthat megoldást, és a készülékek kiválasztásakor figyelembe kell venni a lakás specifikus igényeit. Ezen túl, a légtisztítók használata jelentősen csökkentheti a takarítási igényeket is, mivel kevesebb por és szennyeződés kerül a lakótérbe.


Légtisztító vásárlási útmutató


Teljesítmény és hatékonyság


A légtisztító berendezések kiválasztásánál fontos szempont a teljesítmény. Egy készülék teljesítményét az határozza meg, hogy mennyi levegőt képes megtisztítani egy adott idő alatt. Minél nagyobb a teljesítmény, annál hatékonyabban és gyorsabban képes megtisztítani a levegőt, ezáltal kevesebb energiát fogyaszt és csendesebben működik.


Fontos tudni, hogy a készülék mekkora területre ajánlott. Egy kis teljesítményű légtisztító nem lesz hatékony egy nagyobb területen, így a vásárlásnál figyelembe kell venni a készülék hatótávolságát is.


Energiafogyasztás


A modern légtisztítók tervezésekor nagy hangsúlyt fektetnek az energiahatékonyságra. Az energiafogyasztás jellemzően nem haladja meg a 100 wattot, még maximális teljesítmény mellett sem, ami jelentős megtakarítást jelenthet hosszú távon.


Zajszint


A légtisztítók zajszintje változó, függ a készülék teljesítményétől és a használt technológiától. A halkabb modellek zavaró lehetnek éjszaka vagy csendes órákban. Érdemes olyan modellt választani, amely rendelkezik éjszakai móddal, amely alacsonyabb zajszint mellett üzemel.


Méret és dizájn


A légtisztítók különböző méretben és dizájnban érhetők el. Fontos, hogy a választott modell illeszkedjen az otthonunk stílusához és elegendő hely álljon rendelkezésre számára.


Funkciók


Teljesítményszabályozás: Lehetővé teszi a készülék energiahatékonyságának és zajszintjének beállítását.

Éjszakai mód: Csökkenti a zajszintet és a fényerejét, így éjszaka is kényelmesen használható.

Időzítő: Beállítható, hogy a légtisztító csak bizonyos időszakokban működjön.

Távirányítás és mobilapplikáció: Távolról is lehetővé teszi a készülék beállításainak módosítását.

Beépített szenzorok: Automatikusan érzékelik a levegő minőségét és szükség szerint állítják be a teljesítményt.

Hűtés/fűtés: Néhány speciális modell képes a levegő hűtésére vagy fűtésére is.

Szűrőcsere jelző: Jelez, ha a szűrők cserére szorulnak.

UV lámpás tisztítás: Növeli a készülék hatékonyságát a mikroorganizmusok ellen.

Ionizátor: Tovább finomítja a levegőtisztítási folyamatot és javítja a levegő minőségét.

Ezek a funkciók nagymértékben javíthatják a légtisztító készülékek hatékonyságát és kényelmét, így fontos mérlegelni őket vásárláskor. Az igényeknek és a rendelkezésre álló költségvetésnek megfelelően választható a legmegfelelőbb modell.


Gyakran ismételt kérdések a légtisztítókról


Hogyan működik egy légtisztító?


A légtisztítók alapvetően többszintű szűrőrendszert használnak a levegő tisztítására. Az első lépcső az előszűrő, amely nagyobb részecskéket, mint a por, haj és szőr fog ki. Ezt követi az aktívszén-szűrő, amely szagokat és káros gázokat szűr ki. A legtöbb eszközben található HEPA-szűrő az apróbb részecskék, például pollen, baktériumok és vírusok ellen is hatékony. Ezenfelül speciális funkciókkal, mint UV-lámpa és ionizátor, még magasabb szintű tisztítást érhetünk el.


Hogyan és hol helyezzük el a légtisztítót?


A légtisztítót úgy kell elhelyezni, hogy körülötte elegendő szabad tér legyen a hatékony működéshez. Kerülni kell, hogy közvetlenül bútor vagy fal mellett álljon. Ideális, ha minden irányból legalább 50 cm szabad hely áll rendelkezésre.


Milyen gyakran kell cserélni a szűrőket?


A szűrők cseréjének gyakorisága függ a használat intenzitásától és a környezeti feltételektől. Az előszűrőket gyakrabban, általában havonta kell cserélni, míg a HEPA és aktívszén-szűrőket ritkábban, évente vagy akár többévente.


Miért gyengülhet a légtisztító teljesítménye?

A teljesítménycsökkenés leggyakoribb oka a szűrők eldugulása. Ha a szűrők túlterheltek és időben nem cseréljük ki őket, az hatással lehet a légtisztító hatékonyságára és működésére.


Mit tehetünk kellemetlen szagok ellen?


Ha kellemetlen szagok érződnek a légtisztítóból, valószínűleg a szűrők túl régóta nem lettek cserélve. A rendszeres karbantartás és a szűrők időben történő cseréje megelőzheti ezt a problémát.


Csökkenti a légtisztító a porszívózás szükségességét?


A légtisztító hatékonyan csökkenti a lakásban lévő por mennyiségét, ezáltal kevesebb portalanításra és porszívózásra lehet szükség.


Hogyan hatnak a légtisztítók a vírusokra és baktériumokra?


Bár a légtisztítók nem pótolják a fertőtlenítést, bizonyos modellek, különösen az UV-fénnyel és ionizátorral felszereltek, hatékonyan képesek csökkenteni a levegőben lévő vírusok és baktériumok számát.


Hatékonyak-e a légtisztítók a dohos szagok ellen?


A légtisztítók mérsékelhetik a dohos szagokat, de a probléma gyökerét – például a magas páratartalmat vagy a penészedést – is kezelni kell a teljes megoldás érdekében.


Milyen előnyökkel jár az állatszőr és asztma elleni légtisztító használata?


A megfelelő légtisztítók, különösen a HEPA-szűrővel és ionizátorral felszereltek, jelentősen javíthatják az állatszőrre és egyéb allergénekre érzékeny személyek életminőségét.


Mennyire hatékonyak a légtisztítók a pollenallergia ellen?


A légtisztítók, amelyek HEPA-szűrővel és ionizátorral rendelkeznek, különösen hatékonyak a pollenek ellen, így jelentősen csökkenthetik a pollenallergia tüneteit.Akcióleső Webáruház

ALphaOne Magyar menüs Autós eseményrögzítő biztonsági kamera -Színes monitorral és éjjellátó funkció
ALphaOne Magyar menüs Autós eseményrögzítő biztonsági kamera -Színes monitorral és éjjellátó funkció
6 890 Ft
16 soros 360 fokos lézerszintező
16 soros 360 fokos lézerszintező
29 690 Ft
50W COB LED reflektor
50W COB LED reflektor
5 290 Ft
Automata vezeték blankoló
Automata vezeték blankoló
3 290 Ft
Cipőtároló állvány (30 részes)
Cipőtároló állvány (30 részes)
3 590 Ft
bankártya kés
bankártya kés
890 Ft
Anti-stressz szőnyeg / kutyatálca
Anti-stressz szőnyeg / kutyatálca
2 390 Ft
12 részes karóra táróló doboz
12 részes karóra táróló doboz
4 990 Ft
4 polcos cipős állvány, műanyag-fém cipőspolc, fekete
4 polcos cipős állvány, műanyag-fém cipőspolc, fekete
2 790 Ft
AlphaOne tolató radar 4 szenzorral - Ha neked sem megy a tolatás vagy csak szeretsz biztosra menni.
AlphaOne tolató radar 4 szenzorral - Ha neked sem megy a tolatás vagy csak szeretsz biztosra menni.
4 390 Ft
5m RGB LED szalag szett 2835 (szilikonos)
5m RGB LED szalag szett 2835 (szilikonos)
3 090 Ft
Bass V8 okos óra fekete - Sport funkció,sim foglalat,kamera, android és ios telefonokra egyaránt.
Bass V8 okos óra fekete - Sport funkció,sim foglalat,kamera, android és ios telefonokra egyaránt.
4 590 Ft
6 részes játék traktor szett
6 részes játék traktor szett
3 490 Ft
ALphaOne Mini sport kamera - A legfontosabb pillanatokért!
ALphaOne Mini sport kamera - A legfontosabb pillanatokért!
4 290 Ft
1000 W-os elektromos kefe a haj kiegyenesítéséhez szárítóval - hajszárító a kiegyenesítéshez
1000 W-os elektromos kefe a haj kiegyenesítéséhez szárítóval - hajszárító a kiegyenesítéshez
8 190 Ft
Bestway Keményfalú medence gyerekeknek
Bestway Keményfalú medence gyerekeknek
7 090 Ft
Akkumulátoros kézi mixer zöld
Akkumulátoros kézi mixer zöld
5 490 Ft
Bestway Vízen Úszó LED Medence Világítás és Szökőkút
Bestway Vízen Úszó LED Medence Világítás és Szökőkút
15 390 Ft
Állítható nyakörv kutyáknak vagy macskáknak, textil, haranggal,36cm
Állítható nyakörv kutyáknak vagy macskáknak, textil, haranggal,36cm
1 390 Ft
AlphaOne HD 212 Androidos 2 dines autó rádió,GPS el ingyen szállítással, magyar menüvel, Iso csatlak
AlphaOne HD 212 Androidos 2 dines autó rádió,GPS el ingyen szállítással, magyar menüvel, Iso csatlak
45 690 Ft
Bimetál hőmérő rugóval, 0-120°C
Bimetál hőmérő rugóval, 0-120°C
2 490 Ft
Cipő tágító 40-47
Cipő tágító 40-47
3 490 Ft
Cipőkramponok - rátétek L Trizand
Cipőkramponok - rátétek L Trizand
2 190 Ft
AnyCast-HDMI Smart Box TV okosító készülék
AnyCast-HDMI Smart Box TV okosító készülék
5 490 Ft
Még több Akcióleső Webáruház akciós termék