A Panasonic hajszárítója új szintre emeli a hajszárítást

Akcióleső
2021.02.04 13:28

Panasonic EH-NA67-W hajszárító

A kíméletesség csak a jéghegy csúcsa, mást is tud.


Amikor az ember napjaink hajszárító palettáját végignézi, nem is gondolja, hogy bármilyen új termék tudna valami meglepőt villantani. 


Azt gondolnánk, hogy itt már nincs tere az innovációnak, pedig óriásit tévedünk. Ugyanis a Panasonic hajszárítója rácáfol minden prekoncepcióra.


A területen már legalább nyolc évtizede jelen van a cég, így az összes tapasztalatát latba vetve egy merész húzással állt elő az új terméke képében. Sokaknál a reggeli tisztálkodás elengedhetetlen rutinja a napnak, és a hajszárítás kihagyhatatlan.


Az új Panasonic EH-NA67-W hajszárító a szabadalmaztatott nanoe nevű technológiával, valamint egy automatikusan oszcilláló, a gyors száradást elősegítő fúvókkal emeli új szintre a hajszárítást.


Hogy mi ez a nanoe technológia?


Az egésznek a lényege az, hogy a levegőből vonja ki a nedvességet, olyan kicsi részecskékkel, melyek be tudnak épülni a hajszálakba.

 

Így egyszerre szárít és hidratálja a hajat, azaz megelőzi, hogy töredezetté és viseltté váljon.


A hajszárításnak ugyanis mindig is voltak ártalmai, ezt minden nő tudja, különösen  a letöredező hajvégek képében, de ennek vége, legalábbis a japán gyártó ezt ígéri.


A hajszárító által kibocsátott hő fokozatosan állítható, mint más hasonló termékek esetében.A beépített, speciális oszcilláló fúvóka gyorsan szárít és jól "szórja" a hőt, így a meleg nem koncentrálódik egyetlen kis területre, ezáltal a hatásfok is jobb. Egyúttal éppen emiatt alig kell mozgatni a készüléket.


Hogy milyen mélyen kell majd a zsebünkbe nyúlnunk egy ilyen hajszárító csodáért?


Az USA-ban előzetesen 150 dollárért lehet hozzájutni, ami 45 ezer magyar forintnak felel meg.