Klarstein AeroVital forrólevegős fritőz

Akcióleső
2021.02.11 20:52

Klarstein AeroVital forrólevegős fritőz 

Klarstein Aerovital
Forrólevegős Fritőz
  • Nagy sütőkosár (5,4 liter)
  • Cool touch - Hidegen maradó fedél és fogantyú
KATTINTS IDE AZ ÁRÉRT »

Az AeroVital forrólevegős fritőz olyan, mint egy külön bejáratú séf az otthonunkban.


Egyszerre tud rengeteg funkciót, mégsem rakétatudomány használni, ráadásul gyorsan is süt főz, és az által készített ételek már-már Michelin-csillagos csodákkal vetekednek.


Ez egy olyan forrólevegős fritőz, ami 1700W teljesítményű, és a technológia lévén az ételek nem csak egészségesek, de kalóriaszegények is lesznek.


Egyes számítások szerint akár 80%-kal kevesebb olaj is elég a működéséhez, amivel az ember rengeteget megspórol.


És ha félnénk, hogy "megégetjük" magunkat, akkor a Cool touch housing technológia gondoskodik arról, hogy a fedél és a fogantyú mindig hideg maradjon.


Ez nagyon fontos, mert így ha véletlenül gyermek keveredne a készülék közelébe, akkor sem kell aggódnunk a biztonsága miatt.


Az általa készített ételek tényleg minőségiek: nem olajosak, így kalóriaszegények, ami napjainkban, amikor trenddé kezd válni az egészséges életmód, elengedhetetlen.


A legjobb ízeket ezzel a technológiával lehet kihozni az ételekből, ezt már korábbi kutatások is igazolták.


Arról nem beszélve, hogy a fritőz nem csak ránézésre szép, hanem belül is meglehetősen igényesen van kialakítva minden egyes alkatrész, tartozék.


A Klarstein AeroVital forrólevegős fritőz minden nem elektronikus része egyszerűen kitisztítható, elmosható, így jól karban lehet tartani, nem lesz az idő múlásával tele ételszennyeződésektől, mint a hagyományos társai.


Hogy mire elég ez a kis kép?


A teljesítményére nem lehet panasz, az 1700 W-os teljesítménnyel rászolgál a gyors és alapos működésre, ráadásul van rajta termosztát, szabályozható a hőmérsékletű és időzítője is van.


A nagy XXL kosár 5,4 literes űrtartalommal nagy mennyiségű hasábburgonya, csirkecomb és bármilyen fajta étel számára elegendő helyet kínál. 


A Highspeed-convection-technology, vagyis a forrólevegős technológia időt takarít meg és hatékonyan melegít.


A jelzőfények pedig pofonegyszerűvé teszik azok számára is a kezelését, akik nem jártasak az ehhez hasonló "kütyük" világában.


A gyártó, a Klarstein márka nem mindenkinek ismerős, pedig innovatív és megbízható termékeket kínál már hosszú ideje a piacon. A gyár közvetlenül Berlinben dizájnolja a háztartási eszközeit, így nem csak egyediek, de jól mutatnak egy modern konyhában, annak elengedhetetlen kellékei.


A Klarstein termékek kiváló minőségét és hosszú élettartamát bizonyítják a tapasztalatok és a hivatalos terméktesztek is.