Gondozásmentes floráriumok egy magyar cég kínálatában

Akcióleső
2021.05.09 13:42

Gondozásmentes növényekkel reformálja meg a dísznövénypiacot egy magyar cég.


Te is azok közé tartozol, akik szeretik a szép a növényeket, de tartasz attól, hogy tönkre mennek a kezeid között?


Szívesen adnál ajándékba egy szép cserepes virágot, de nem tudod, hogy mit szólna a vele járó plusz munkához aki ajándékba kapná?


Egy, a közelmúltban indult magyar vállalkozás a fenti problémákat látva forradalmi megoldásokat kínál az otthoni növénytartásra.


Az általuk létrehozott Gondozasmentes.hu webshopban megvásárolható növények mindegyike 100%-ban gondozásmentes, azaz aki innen választ dísznövényt az otthonába, az az öntözést, tápoldatozást és átültetést örökké elfelejtheti!


Mitől válik egy szobanövény önfenntartóvá? 

A titok, hogy a növényeket zárt üvegekbe, azaz floráriumokba telepítik. A floráriumokban olyan életfeltételeket alakítanak ki - elsősorban az optimális páratartalom, valamint a táptalaj PH értékének és szubsztrát tartalmának helyes megválasztásával -, melyek a növények természetes élőhelyének sajátosságait imitálják, lehetővé téve ezzel egy önfenntartó-önszabályozó ökoszisztéma kialakulását.Mivel a florárium zárt rendszerként működik, így vízkörforgása is önálló. Ami annyit jelent, hogy a floráriumba telepített növényeket SOHA nem kell megöntözni vagy tápoldatozni, elegendő egy megfelelő helyet találni számukra és gyönyörködni a természet csodájában!


Florárium, mint a lakberendezés jövőbemutató zöld színfoltja

 

A gondozasmentes.hu-nál törekszenek arra, hogy a webáruházban mindenki megtalálja a számára szimpatikus stílust és formát.  


A shop floráriumok széles és folyamatosan bővülő választékát tárja elénk: megtalálhatjuk itt a modern, minimál lakberendezési stílust jól kiegészítő díszüvegekbe telepített floráriumokat és Biodome-okat, ahogy a vintage stílushoz passzoló romantikus csatosüvegeket is.Akinek igazán nagy tér áll rendelkezésére, bátran választhatja a grandiózus méretű, változatos formájú parafadugós üvegeket, melyek legnagyobbjai akár padlón elhelyezve is feldobják és otthonossá varázsolják az enteriőröket. Egyes floráriumok lámpával felszerelve is megrendelhetők (Ecolight kollekció), melyeknek köszönhetően sötétedés után az ökoszisztéma egy teljesen új arcát ismerhetjük meg.


Smart Garden, az önfenntartó fűszerkert


Egy észt startup újdonságának köszönhetően ma már nem csak a szobanövényeink, hanem a konyhai fűszerkertünk is lehet gondozásmentes.A gondozasmentes.hu-n szintén beszerezhető Smart Garden önfenntartó kapszulás konyhakert az év minden napján ontja magából a friss, organikus zöldségeket és fűszernövényeket az összes munkát levéve tulajdonosa válláról. A Smart Garden használata meglepően tiszta és egyszerű. A kapszulás kávéfőzők mintájára ebbe a készülékbe is kapszulákat kell helyezni, ezek tartalmazzák a palánták magjait. A kapszulák behelyezését követően csupán a fűszerkert víztartályát kell feltölteni vízzel, majd áramforráshoz csatlakoztatni a készüléket. Néhány nappal később büszkén nekiláthatunk saját termesztésű bio zöldségeink szüretelésének. A Smart Garden 9-ben egyidejűleg 9 féle palánta termeszthető, aminek köszönhetően az év minden napján bőségesen jut a friss, organikus zöldségekből és fűszernövényekből az étkezőasztalra!Szeretnél még többet megtudni a gondozásmentes növényekről vagy inkább egy kapszulás konyhakertre vágynál?


Látogass el a Gondozasmentes.hu weboldalra, ahol bővebb információk és még több szebbnél szebb és praktikus megoldásokkal találkozhatsz!