Gyakran fáj a lábad? Ezt imádni fogod!

Akcióleső
2021.08.17 16:18

Toe Corrector
Segít eloszlatni a lábra nehezedő nyomást, kíméli lábaidat
  • Fájdalmas lábakra
  • Állómunkát végzőknek
  • Aktív életmódot élőknek
  • Lábizületi panaszokra
KATTINTS AZ ÁRÉRT

Sokat vagy talpon? Így tegyél lábaid egészségéért!

Ha Te is állómunkát végzel, sokat vagy talpon vagy aktívan sportolsz, akkor lábaid fokozott terhelésnek vannak kitéve. Emellett a nem megfelelő méretű, netán hegyes orrú, keskeny cipők akár súlyos elváltozásokat képesek okozni.Ha gyakran érzed úgy, hogy fáradtak a lábaid, szorít a lábbelid, netán már kezdődő bütyköt is észrevettél, akkor itt az ideje, hogy tegyél most egészségedért. A komolyabb lábujj-deformációkat már csak fájdalmas műtét útján lehet helyrehozni, ezért a megelőzés kiemelten fontos!

Toe Corrector lábujj távtartó - segít eloszlatni a lábra nehezedő nyomást, kíméli lábaidat

A Toe Corrector egy rendkívül puha szilikonból készült lábujj távtartó, mely lábujjaidat fokozatosan a megfelelő irányba állítja, segít eloszlatni a lábakra nehezedő testsúlyt. Mindezt fájdalom nélkül, rövid idő alatt, akár az otthonod kényelméből érheted el! 


Hogyan működik?

A Toe Corrector 5 gyűrűje tökéletesen elválasztja és természetes helyzetükbe kényszeríti a lábujjakat, ezáltal napról-napra segít őket kiegyenesíteni, megelőzni a fájdalmakat. A járásod is javulhat vele: mivel a lábra nehezedő nyomás eloszlik, ezért stabilabb lesz tőle az egyensúlyod,sokkal szebb lesz a testtartás. Nagy előnye, hogy egész nap rajtad lehet, hiszen hordhatod mezítláb, zokniban, harisnyában és cipőben, csizmában is.


Sportolóknak, állómunkát végzőknek, aktív életmódot élőknek kiemelten ajánlott. Tegyél Te is lábaid egészségéért, frissességéért!Hogyan kell használni?

Mi sem egyszerűbb: a nagylábujjtól kezdve húzd fel a szilikongyűrűket egyesével mindegyik lábujjadra. Bal és jobb lábon is viselheted. Nagyon kényelmes, nem akadályoz a mozgásban. Bármilyen lábra alkalmas, hölgyeknek és uraknak is kiváló, megelőzésre is javasolt eszköz. Mennyi ideig javasolt hordani naponta?  

A Toe Correctort a legjobb eredményhez minden nap ajánlott hordani. Az első héten elegendő napi 10 perc, hogy lábak megszokják a viselést. Ezt követően hosszabb ideig is hordható, minimum napi 60 perces használatot javaslunk. A tapasztalatok szerint kb. 4 hét viselés után már látványos hatás érhető el, csökkenhet a lábak fáradtságérzete, megszűnhet a kidörzsölés. Bemutató videó - nézd, milyen könnyen felvehető:


Kiknek ajánlott a Toe Corrector?

- akik szeretnék megelőzni a lábujjak fájdalmas betegségeit

- aktív életmódot élőknek

- állómunkát végzőknek

- mindenkinek, akik görbe lábujjaktól, kalapácsujjtól, bütyöktől szenvednek

- akiknek sokat kell magas sarkú cipőt viselniük

- időseknek, ízületi panaszokban szenvedőknek

- akik javítani szeretnének testtartásukon

Toe Corrector
Segít eloszlatni a lábra nehezedő nyomást, kíméli lábaidat
  • Fájdalmas lábakra
  • Állómunkát végzőknek
  • Aktív életmódot élőknek
  • Lábizületi panaszokra
KATTINTS AZ ÁRÉRT

*A cikkben található tartalom, leírások, összehasonlítások, vélemények, előnyök-hátrányok kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik, így azok nem tekinthetőek tényszerű állításnak. A cikkben közzétett termékleírások, adatok és egyéb termékinformációk a gyártó vagy a hivatalos forgalmazó nyilvános forrásából származnak, így ezen információk aktualitásáért, pontosságáért, teljességéért a felelősséget nem vállaljuk.