Fontos termékvisszahívás: Nem jelölt allergén miatt az Auchan figyelmeztet!

Akcióleső
2024.07.04 13:01


A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a 2024.07.04.-én termékvisszahívást jelentett be az AN KEDVENC BAR.TEJES TURMIX 750ML nevű termékre vonatkozóan. Az intézkedés oka, hogy a termék nem jelölt allergént, tejet tartalmaz.


Probléma jellege:


Az AN KEDVENC BAR.TEJES TURMIX 750ML termékben nem jelölt allergénként tej jelenlétét mutatták ki, ami komoly veszélyt jelenthet a tejallergiában szenvedő fogyasztók számára.


A terméket az Auchan Magyarország Kft. forgalmazza. Az érintett termék bármelyik Auchan áruházba visszavihető, ahol a vásárlók a termék árát blokk nélkül is visszakapják.


Vásárlói tájékoztatás:


Az Auchan Magyarország Kft. a visszahívásról hivatalos honlapján tájékoztatta vásárlóit, biztosítva a fogyasztók számára a szükséges információkat és a termék visszavételének lehetőségét.


Fontos Információ:

A termékvisszahívás kizárólag az AN KEDVENC BAR.TEJES TURMIX 750ML nevű termékre vonatkozik, amelyet az adott problémával azonosítottak.


A Nébih és az Auchan Magyarország Kft. közösen dolgozik azon, hogy a vásárlók egészségét és biztonságát megóvják, és minden szükséges lépést megtegyenek a probléma megoldása érdekében. Kérjük a vásárlókat, hogy ellenőrizzék otthonukban, hogy rendelkeznek-e az érintett termékkel, és szükség esetén vigyék vissza azt bármelyik Auchan áruházba a teljes ár visszatérítése érdekében.


Notice: Undefined index: embed in /mnt/www/akciolesohu/akcioleso.hu/classes/AbstractModel.php on line 14