Ebben a webshopban 26 féle florárium közül válogathatsz!

Akcióleső
2022.06.02 16:06

Kevés időt töltesz otthon? 

Sokat utazol? 

Minden növény elpusztul a kezeid között és egyébként sincs időd a kertészkedésre?A gondozasmentes.hu webshopban olyan floráriumok közül válogathatsz, amelyeket öntöznöd, tápoldatoznod soha nem kell. 

Mindössze egy jól megválasztott helyre és némi szeretetre van szükségük ahhoz, hogy hosszútávon is otthonod díszei lehessenek!
Hogyan lehetséges, hogy nem kell locsolni?


A webshopban rendelhető floráriumok önfenntartó ökoszisztémaként működnek: a bennük cirkuláló pára újra meg újra átnedvesíti a talajt, anélkül, hogy locsolni kellene őket. 

A párakedvelő növények meglepően jól érzik magukat floráriumi körülmények között. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a gondozasmentes.hu csapatának legrégebbi floráriuma elmúlt 3 éves, a Guiness rekorder florárium pedig idén ünnepelte 48. születésnapját. 
A webáruházban számos különböző forma és dísznövény közül válogathatsz. 


A minimál design kedvelőinek a díszüveges floráriumokat, a vintage stílus követőinek elsősorban a csatosüveges floráriumokat ajánlják. Akik pedig olyan lakásdíszt keresnek, ami magára vonz minden tekintetet, érdemes körülnézniük a nagyobb méretű parafadugós floráriumok között, amik garantáltan az otthonod központi elemei lesznek!


További információ:

www.gondozasmentes.hu