Tekintsd meg a Tommy Hilfiger legérdekesebb újdonságait!

Akcióleső
2022.10.20 10:47


Szereted a divatot? Tekintsd meg a Tommy Hilfiger legérdekesebb újdonságait!


Hallottál már az ősz slágeréről? 2022 őszének fókuszpontja egyértelműen a Tommy Hilfiger és Fergus Purcell grafikusművész együttműködésében készült új grafikus monogram. A brit illusztrátor a T és H betűk motívumainak merész újraértelmezését rendelte el. Az új minta az időtlen preppy stílust követi – a Tommy Hilfiger márka stílusának kvintesszenciáját. Te láttad már?


Mik a Tommy Hilfiger márka legérdekesebb újdonságai?


A preppy stílus mindig is jellemezte a Tommy Hilfiger által hirdetett divatot. Az 1950-es években az eleganciával és egy kis sportos nemtörődömséggel kombinált visszacsapást a kiváló minőség és presztízs definiálta. Eredete az 1930-as évekből származik, és az amerikai diákok ruházatához kapcsolták az úgynevezett Ivy League-hez, ami nyolc amerikai elit egyetem szövetségének az elnevezése. Purcell új dizájnja ihlette a TH Monogram sorozatot idén ősszel! A monogrammal díszített minták zászlóshajó színekben kaphatók: bordó, sötétkék és fehér. Figyeld meg, hogyan változik a dizájn a lógócsere aspektusából! A vele díszített kabátok, sálak, blúzok, pulóverek, sőt kézitáskák is megkavarják a már megszokott esztétikát. Ez egy új lépés a Tommy Hilfiger márka számára. A brand védjegye az egyik leghíresebb a világon. A monogramnak ez az értelmezése teljesen új távlatokat nyitogat. Érdekes és időtlen. És mindenekelőtt rendkívül mai és naprakész. Közvetlenül a márkán belül, de a világban is végbemenő változásokra utal. A Purcell-lel együttműködésben készült monogram jó irányt mutat a Z generáció figyelmének jelentősebb összpontosítására. 


Te láttad már? Az Answear.hu linkjén megnézheted: https://answear.hu/m/tommy-hilfiger


Na? Hogy tetszik?Te mit vennél meg a Tommy Hilfiger 2022-es őszi újdonságai közül?


Frissítsd fel ruhatárad, és ismerd meg a Tommy Hilfiger ruházat, cipők, táskák és kiegészítők legújabb trendjeit. Ha a női kollekcióra összpontosítunk, a Tommy Hilfiger alkalmi ruhák egy leheletnyi friss levegőt jelentenek. Arra tervezték őket, hogy bármilyen eseményre, munkára vagy kalandra tökéletesen felöltöztessenek, és emellett persze jól passzolnak a női cipők és kézitáskák választékához. Az igazi klasszikus – a póló és a farmer kombináció – soha nem megy ki a divatból. Válassz egy nacit a női farmer kollekcióból, hidd el, megérdemled! Ha inkább a Tommy Hilfiger férfi szortimentjével szemezel, válassz a mindennapi alapfelszerelések széles skálájából, például a pólók, farmerek és rövidnadrágok tárházából, de csekkolhatod a formálisabb Tommy Hilfiger öltönyök és hivatalos cipők szekcióját is. Végül, de nem utolsó sorban tedd fel a pontot az i-re a kötelező kiegészítők sorával, és gyűjtsd be a favorit férfi övedet, napszemüvegedet és órádat, vagy dobd fel megjelenésed egy szuper pénztárcával! 


Utóbbit, egészen pontosan itt találod: https://answear.hu/m/tommy-hilfiger/ferfi/kiegeszitok/penztarcak


Vásárolj fenntartható stílust, és találd meg kedvenceidet ebben a szezonban is! Válassz Tommy Hilfiger merész színei közül, és találd meg az esztétikai műfajodhoz leginkább illő megjelenést!