Cipőpékség: Amikor a cipők ínycsiklandó desszertekké változnak!

Akcióleső
2023.10.11 21:20

A Shoe Bakery a látnok tervező, Chris Campbell agyszüleménye, aki kedvenc desszertjeink által inspirált cipőruházat készítésére specializálódott.


"A cipők iránti szeretetem az egyediség iránti szenvedéllyel párosult. Imádom a cipőket és az édességeket, miért ne rakhatnám össze őket?". Pontosan ez a mantra áll a The Shoe Bakery kreatív kézműves vállalkozás mögött, amelyet Chris Campbell készített.


Minden egyes cipő minden egyes részletére odafigyelnek. Egyedi terveket készítenek az Ön igényei szerint, vagy elkészítik a galériájukban látott másolatát.
A legtöbb munka 200-500 dollár között mozog, és körülbelül 3-6 hétig tart a tervezés és a kiszállítás. Vásárolj egy különleges párt, ha ellátogatsz a The Shoe Bakerybe.


 


És ha esetleg kíváncsi lennél, nos nem, nem ehetőek. Bocsánat az édesség szerelmeseinek.Az orlandói Chris Campbell tervező igazi cukrászati alkotásokat készít, a cipők készítésének szeretetét az édességek iránti szenvedéllyel ötvözve. A tervező több éven keresztül hozta létre a Shoe Bakery nevű projektet, amelyből egy nagyon sikeres divatvállalkozás lett."Imádom a cipőket és az édességeket, miért ne rakhatnám össze őket? Ráadásul minden nő megérdemli, hogy különlegesnek érezze magát, és olyan cipője legyen, ami másoknak nincs"- mondta Chris.A tervező szerint egy ilyen étvágygerjesztő projekt ötlete azután jutott eszébe, hogy az egyik (akkor még nem csokoládé) modell fejlesztésénél ülve egyszerre 20 fánkot evett. Abban a pillanatban arra gondolt, hogy miért nem nézhet ki egy cipő olyan csábítóan, mint egy torta. A tervező azt mondja, hogy minden pár cipő kézzel díszített, így minden étvágygerjesztő cipő tulajdonosa egy egyedi, a világon egyedülálló párral rendelkezik. A legdrágább cipő amelyet Chris Campbell készített, egy Debbie Wingham tervező által tervezett modell volt.  A vásárló kérésére az "ostya" szandálokat gyémántokkal díszítették, ami befolyásolta az árat.