Így segítheted 2000 iskolatáska megtöltését

Akcióleső
2020.08.03 20:09

Iskolakezdési kampányt indított az Ökumenikus Segélyszervezet, amelyet a Tesco áruházak vásárlói adománykuponokkal segíthetnek.

Az akció célja, hogy kétezer iskolatáskát töltsenek meg a szükséges felszerelésekkel – közölte a segélyszervezet hétfőn.

A szeptember 6-ig tartó, Iskolakezdés együtt! elnevezésű akcióban összegyűlt pénzből a segélyszervezet hátrányos helyzetű gyermeknek biztosít iskolaszereket.

Mint írják, a koronavírus-járvány miatt sok egyébként is hátrányos helyzetű család került még nehezebb anyagi helyzetbe. Számukra nagy kihívást jelent a szeptemberi iskolakezdéshez szükséges felszerelés előteremtése, különösen több gyermek esetén.


A 2000 iskolatáska megtöltéséhez szükséges pénzen felül beérkező adományokat a gyermekek felzárkózását elősegítő egész éves munka támogatására fordítják.

A Tesco vásárlói augusztus 3. és szeptember 6. között adománykuponok megvásárlásával támogathatják az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! adománygyűjtő kampányát.

A kasszáknál kapható 250 forintos kuponok eladásából befolyt összeget az áruházlánc a Segélyszervezet számára ajánlja fel, akik az adományból hátrányos helyzetű gyermeknek biztosítanak iskolaszereket.

Kérjük osszátok meg, hogy minél több emberhez eljusson! Köszönjük!

A címlapfotó illusztráció: okumenikus.hu