Egy pofátlanul jó késélező: Pengeéles kés 10 mp alatt

Akcióleső
2021.08.18 10:21

3 Fázisú késélező
Pengeéles kés másodpercek alatt
 • Most akciósan!
 • Egyszerűen használható
 • Strapabíró
KATTINTS AZ ÁRÉRT

Nem úgy vágnak a késeid, ahogy új korukban? Egy ügyes módszerrel visszakaphatod korábbi élüket!

Gyakran használsz késeket, de nem úgy vágnak, ahogy szeretnéd? Egy idő után még a profi eszközök is veszítenek élükből, aminek a vége az, hogy sokkal lassabban tudsz így elvégezni bármilyen feladatot. A kicsorbult, tompa kések csak trancsíroznak, szinte lehetetlen velük haladni.Fenőkövekkel, hagyományos késélezőkkel ha nem vigyázol, akár végleg tönkre is teheted a pengét. Mit szólnál egy olyan megoldáshoz, amivel különösebb kézügyesség nélkül, gyorsan és biztonságosan kaphatnád vissza vágóeszközeid régi élét? Ismerd meg a 3 fázisú gyémántbevonatos késélezőt és könnyítsd meg vele életed!

3 fázisú gyémántbevonatos késélező - megjavítja, megélezi és polírozza a kést

A 3 fázisú gyémántbevonatos késélezővel eszközeid szinte úgy vágnak majd, amikor megvetted őket. Nem túlzás, mostantól elég néhány húzás, és szinte bármilyen kést, bárdot, ollót, bicskát, tőrt vagy éllel rendelkező szerszámot könnyedén megélezhetsz. 


Mit takar a 3 fázisú élezés?

A késélező 3 különböző bevonatú vájattal ellátott feje különleges 3-as hatással feni meg megkopott pengéidet. Ez az egyedülálló technológia együttes erővel teszi késeidet, szerszámaidat élesebbé, csillogóbbá, ellenállóbbá. A hagyományos élezőkkel szemben sokkal precízebben lehet vele élezni,anélkül, hogy kárt tennél a pengében. 


1. Gyémántbevonatú fázis: csiszolja, kiegyenesíti a kicsorbult pengét

2. Wolfram fázis: megújítja, ideális alakúra formázza az élt

3. Kerámia fázis: polírozza, kifényesíti, ellenállóvá teszi a vágóeszközt


Hogyan kell használni a késélezőt?

A 3 fázisú késélezővel még azok is elboldogulnak, akik korábban nem használtak semmilyen élezőt: csak helyezd el egy asztalon, fogd meg szorosan a markolatot, majd a másik kezeddel húzd át a késeket az egyes fázisokon, magad felé, kb. 5 alkalommal, míg a kívánt élességet el nem éred. Nem szükséges hozzá nagy erőkifejtés, elég enyhén lenyomni a pengét. Ezután öblítsd le és töröld meg a kést, a szemcséket pedig borítsd ki a vájatból, és már használhatod is a makulátlanul éles, megújult eszközödet!Bemutató videó - ennyire egyszerű vele az élezés:
A késélező ergonomikus, nagyméretű markolattal, csúszásmentes gumitalppal rendelkezik. Olyan strapabíró, hogy még hosszú évek múltán is jól használható marad! Otthonra, irodába, konyhákba, kifőzdékbe egyaránt ajánlott találmány.

Előnyök
 • 3 különböző fázis egyben: csiszol, élez és políroz
 • Villámgyorsan borotvaélessé varázsol bármilyen vágóeszközt
 • Egyszerűen használható
 • Strapabíró, masszív felépítésű
Hátrányok
 • Olló élezésére nem alkalmas

3 Fázisú késélező
Pengeéles kés másodpercek alatt
 • Most akciósan!
 • Egyszerűen használható
 • Strapabíró
KATTINTS AZ ÁRÉRT

*A cikkben található tartalom, leírások, összehasonlítások, vélemények, előnyök-hátrányok kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik, így azok nem tekinthetőek tényszerű állításnak. A cikkben közzétett termékleírások, adatok és egyéb termékinformációk a gyártó vagy a hivatalos forgalmazó nyilvános forrásából származnak, így ezen információk aktualitásáért, pontosságáért, teljességéért a felelősséget nem vállaljuk.