Figyelem! Termékvisszahívás az Auchan Prémium MMM! Cantal sajt miatt

Akcióleső
2024.07.08 11:00A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felhívja a vásárlók figyelmét, hogy az Auchan Prémium MMM! Cantal közepesen hosszú ideig érlelt sajt (OEM 250 g) mikrobiológiai nem megfelelősége miatt (E.coli) visszahívásra került. Az érintett terméket semmiképpen ne fogyasszák el!


Bejelentő: Auchan Magyarország Kft.


Termék adatai:


  • Termék neve: Auchan Prémium MMM! Cantal közepesen hosszú ideig érlelt sajt (OEM 250 g)
  • Vonalkód: 3596710160730
  • Minőségmegőrzési idő: 2024.07.24
  • Probléma jellege: Mikrobiológiai nem megfelelőség (E.coli)

Az érintett termék visszavihető bármelyik Auchan áruházba, ahol a termék árát blokk nélkül is visszatérítik. Az Auchan a termékvisszahívásról a saját honlapján is tájékoztatást adott ki.


Fontos hangsúlyozni, hogy a visszahívás kizárólag a fent említett azonosító adatokkal rendelkező termékre vonatkozik. Az E.coli fertőzés tünetei az elfogyasztást követően 1-8 napon belül jelentkezhetnek, az átlagos lappangási idő 3-5 nap. A fertőzés súlyos betegséget okozhat, így különös figyelmet kell fordítani az érintett termékek visszavitelére és a fogyasztás elkerülésére.


Az Auchan elnézést kér az esetleges kellemetlenségekért és köszöni a vásárlók megértését és együttműködését. Kérjük, hogy mindenki fokozottan ügyeljen a vásárolt termékek minőségére és a bejelentett visszahívásokra!


Hasznos tanácsok:


  • Ellenőrizze a vásárolt sajt vonalkódját és minőségmegőrzési idejét.
  • Ha a termék megegyezik a visszahívott tételekkel, azonnal vigye vissza az áruházba.
  • Figyelje az Auchan és a Nébih honlapját a legfrissebb információkért.

A Nébih és az Auchan közösen dolgoznak azon, hogy az élelmiszerbiztonságot a legmagasabb szinten tartsák, és minimalizálják az ilyen jellegű problémák előfordulását.

További információkért látogassa meg az Auchan hivatalos oldalát vagy a Nébih honlapját.


Notice: Undefined index: embed in /mnt/www/akciolesohu/akcioleso.hu/classes/AbstractModel.php on line 14