Jön a tavasz – ismerd meg az új divatirányzatokat

Akcióleső
2022.03.28 14:03

Jön a tavasz – ismerd meg az új divatirányzatokat, amelyek ebben az időszakban a legmenőbbek lesznek


A jó idő beköszöntével ideje felfrissíteni a ruhatárad. Első lépésként kezdhetjük a megunt, vagy kevésbé használt cuccaink eltávolításával, esetleg félrerakásával.

A lényeg, hogy szabadítsunk fel elég helyet új dolgainknak, így az évszakok megújulásával legújabb dolgainknak is lesz tuti helye. És akkor itt jön a kérdés, hogy mivel újítsunk? Jó hírünk van: kutakodtunk, utánajártunk, és most meg is mutatjuk nektek ebben a cikkben.


Egy biztos, és gyorsan oszlassunk is el egy tévhitet: nagyon kevés olyan ember van, aki nem szeretne menő ruhákat magának. Egy dizájnos póló, egy trendi farmer, napszemüveg és egy sportcipő mind fontos ruhadarab lehet. Fontos, hogy ezek harmonizáljanak, jó összhatásúak legyenek, és akkor az eredmény is garantált lesz barátaink körében. Két dolgot hoztunk most el, illetve emelünk ki nektek, mindkettő az idei tavasz nagy slágere lesz.

Újra trend a baseball sapka, kattanj rá!

Te is emlékszel, amikor a kilencvenes évek közepén az első vagány baseball sapkák elindultak világkörüli útjukra? Igazán ekkor volt a legnagyobb áttörés, néhány évig feledésbe merültek, de az elmúlt időszakban ismét fontos kiegészítővé váltak. Nem sok esetben mondhatjuk el, hogy ugyan vannak női és férfi típusok is egy-egy ruházati terméknél, de a „bészbólok” döntően uniszex kivitelben készülnek. Fontos ismertető jele a simléder és a sapka hátoldalán található összepattintható vagy tépőzáras rész, amelyeknek ezer verziója létezik. Nemcsak könnyed és sportos viseletről van szó, hiszen a praktikumon túl viselője komoly hatást is könnyedén elérhet, érdemes tehát gardróbunkba beszerezni egy ilyen terméket. Mi nem várnánk sokat vele, nyakunkon a jó idő, őszig fontos kiegészítőnk lehet a sapka.Státuszszimbólum és megállíthatatlan trend

Ha megvagyunk a sapkával, adott a póló és a nadrág, egy menő csukára még mindig szükségünk lesz. Na, igen, nem az elegáns bőrcipőről lesz most szó, de a csizmák sem jöhetnek szóba már tavasszal – amire viszont mindenképp szükségünk lesz, az egy Jordan cipő. A nyolcvanas években, Amerikában berobbanó lábbeli mára igazi státuszszimbólum és megállíthatatlan trendként robog világkörüli útján. A magasított boka félreismerhetetlen stílusjegye a tengerentúli terméknek, amelynél továbbra is az ikonikusság megőrzése a fő cél, kevésbé preferálja az innovációt. Nemcsak a sportolók, de az underground és a hiphop képviselői is előszeretettel pózolnak a „kosaras” cipőben, korosztálytól függetlenül ezernyi színben találunk kedvünkre való darabot. Kialakításának köszönhetően kényelmes viseletet biztosít bármely korosztály számára, az egyszerű sportos megjelenés mellett akár komoly, de mégis hatásos megjelenést is kölcsönözhetünk magunknak. Képzeljük csak el a szemünk előtt azt a pillanatot, amikor egy rendezvényen már így jelenünk meg. Szerintünk hibátlan a dizájn. Már csak egy apró, de fontos dolog van hátra. Pénztárcát megkeresni, bankkártyát elővenni, kiválasztatni a kívánt terméket, és már hozhatja is a futár Michael Jordan kedvenc cipőjét.