Női tűsarkú farmerrel – tényleg ez a legújabb trend?

Akcióleső
2022.04.27 14:56

Miért is ne? Hiszen a farmerek sokszínűsége eleve garantálja a sikert. Például egy vonzó tűsarkúhoz pazarul passzol egy ruha, ami kihangsúlyozza magabiztos kisugárzásodat. De ez csak egy példa a lehetséges forgatókönyvek közül. 

A lényeg, hogy nem érdemes elzárkóznod egyetlen eshetőség elől sem, mert így kialakíthatod azt a csapásirányt, ami hozzád illik. Amiben történetesen simán teret és helyet kaphat a tűsarkú kirívó jelenléte meg a farmer örök trendisége.


Ing, ruha vagy nadrág, esetleg más?

A válaszért csekkold a farmer az Answear oldalán. Ugye hogy mennyire sokszínű a választék? Nincs határ, legfeljebb a csillagos ég. Kabátok, nadrágok, ingek, ruhák… A változatosság gyönyörködtet. Mert hiába farmerekről beszélünk, a megjelenésük, ahogy te is konstatálhatod ezerféle lehet. Kihívó, visszafogott, letisztult, díszített, sokszínű vagy egyetlen árnyalattal dolgozó… Napestig folytathatnánk a felsorolást, ám tulajdonképpen talán nem is az a lényeg, hogy mi minden elérhető, hanem az a fő, hogy te mire vágysz?


A fenti példánál maradva, ha történetesen a tűsarkú cipődet szeretnéd összeházasítani egy hozzá illő ruhaneművel, akkor van egy jó hírünk. A nadrágok, szoknyák és a ruhák egyformán szóba jöhetnek. Nyilván a stílusbeli egyezésre célszerű odafigyelni, illetve arra, hogy a ruhadarabok és kiegészítők ne oltsák ki egymás vonzerejét. De azért erre igen kevés példa mutatkozik, mert a szíved hangja sohasem csal.


Viszont ha most kétségbe vagy esve, mert neked a tűsarkú a legjobb, ha álmodban sem jön elő, akkor megnyugtatunk! Pánikra semmi ok! Nem a tűsarkún, hanem a farmeren van a hangsúly! Ami meg sportcipővel is divatosan néz ki. Úgyhogy kötöttségekről szó sincsen!Na és ha alul stimmel minden?

Nadrág, szoknya vagy más pipa, a cipő is megvan, de mi kerüljön felülre? Van egy tippünk. 


A női pulóverek között garantáltan rátalálhatsz arra a modellre, ami minden tekintetben igazodik az ízlésedhez. Ha most furcsán nézel, hiszen hamarosan itt a nyár, akkor szólunk, hogy az előrejelzések szerint amennyire zimankós helyenként a tavasz, annyira hűvös napok is várhatóak a nyár folyamán. Úgyhogy kifejezetten előrelátó ötlet beszerezned vékonyabb és vastagabb variációkat, mert így nem érhetnek meglepetések. Nincs az a meteorológiai tréfa, ami rajtad csattanhatna! Lehetőséged tehát nagyon úgy tűnik bőven lesz a pulcsid stílusosságának megélésére.


Mi van, ha támad, na nem a fagy, de az eső?

Akkor bizony itt az idő, hogy felfedezd a női mokaszinok az Answear oldalán megtestesített birodalmát. Mert ha esik az eső, ha fúj a szél, akkor semmi ok a pánikra, van megoldás. Íme a félcipő, ami a legtöbb kellemetlenségből és persze a pácból, adott esetben a pácléből (tócsából) egy az egyben kihúzhat. Innentől fogva majdnem mindegy, hogy odakint éppen milyen idő tombol. Ha rendelkezésedre állnak a megfelelő felszerelések, akkor nem érhetnek meglepetések. Akkor tulajdonképpen lényegtelen, hogy naptár szerint épp milyen évszak arat, mert a felkészültségeddel te vagy az, aki arathatsz mégpedig sikert.