Így lesz a horkolás a múlté!

Akcióleső
2022.04.28 21:14

A horkolásgátló állpánttal megóvhatod párkapcsolatod és egészséged. Egyszerűen használható, biztonságos, kényelmes eszköz a nyugodt alvásért.


Csak vedd fel és élvezd a csendes éjszakákat!


Horkolásgátló állpánt
Itt az idő, hogy megszabadulj a káros horkolástól!
  • Kényelmes
  • Hatékony
  • Egyszerű használat
KATTINTS AZ ÁRÉRT


Rendkívül hatékony horkolásgátló fejpánt, amely segít megelőzni a horkolást, megakadályozza és lehetővé teszi az alvás minőségének javítását. Ergonomikus uniszex kialakításának köszönhetően férfiak és nők egyaránt használhatják.


Egyszerű és természetes megoldás, amely segít elaludni és javítani a pihenés minőségét azáltal, hogy megakadályozza a bosszantó horkolást alvás közben, mivel segít gyengéden és normálisan lélegezni.


Ez az univerzális horkolásgátló pánt az állkapcsot a megfelelő helyzetben tartja, zárva tartva a száját és előnyben részesítve az orron keresztüli légzést


Lyukak vannak a fülek számára és párnázott belső bevonat az áll területén a nagyobb kényelem érdekében. Tépőzárja állítható és szilárd tartást biztosít. Gumírozott és alkalmazkodó anyaga lélegző és puha érintésű, így nem dörzsöli vagy károsítja a bőrt. Kézi mosással könnyen tisztítható.


Érezd magad biztonságban: számolj le a horkolás okozta veszélyekkel, védd egészséged és kíméld meg környezeted a hangos zajoktól!

 

Hogyan működik?

Állpánt nélkül Állpánt nélkül alvás közben a puha szövet a szájpadlásodon részlegeden elzárja a légutat. Ez vibrációt (horkolást) eredményez, ami légzéskimaradáshoz (apnoéhoz) vezethet.

Állpánttal Az alvási állpánt kényelmesen, finoman megtámasztja az állad, nyitva tartva ezzel a légutat. Sőt, iváskor vagy beszéd közben sem kell levenned.

 

Gyakori kérdések

 

Mennyire kényelmes a viselete?

A horkolásgátló állpánt viselése rendkívül kényelmes. Rugalmas anyagból készült, akár beszélgetni vagy inni is lehet, miközben hordod. Néhány nap után észre se fogod venni, hogy rajtad van!

 

Tudok tőle lélegezni éjszaka?

Az alvási állpántot úgy alakították ki, hogy finoman megtámassza az állat. Emellett elég laza ahhoz, hogy biztonságosan tudj vele lélegezni szájon át is.

 

Jó lesz rám a mérete?

Az állpántot úgy tervezték, hogy a kisebb és nagyobb fejméretű emberekre is tökéletesen illeszkedjen.

 

Mosható?

Igen, mosható, akár mosógépben is.


Horkolásgátló állpánt
Itt az idő, hogy megszabadulj a káros horkolástól!
  • Kényelmes
  • Hatékony
  • Egyszerű használat
KATTINTS AZ ÁRÉRT

*A cikkben található tartalom, leírások, összehasonlítások, vélemények, előnyök-hátrányok kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik, így azok nem tekinthetőek tényszerű állításnak. A cikkben közzétett termékleírások, adatok és egyéb termékinformációk a gyártó vagy a hivatalos forgalmazó nyilvános forrásából származnak, így ezen információk aktualitásáért, pontosságáért, teljességéért a felelősséget nem vállaljuk.