Strandos divat – hogyan készüljünk fel a nyaralásra?

Akcióleső
2022.06.28 20:27

Nyakunkon a strandszezon, ezért már most ideje felkészülni rá, és átnézni ruhatárunkat, vajon nem hiányzik-e valami belőle? Strandruha vagy épp egy divatos fürdőruha kellene? Esetleg ideje volna lecserélni a papucsunkat? Hogyan érdemes az idei szezonra felkészülni tehát?


Fürdőruhák – milyet válasszunk?

Az, hogy ki melyikben érzi jól magát, egyértelműen egyéni ízlés kérdése. Egy viszont rendkívül fontos: akár kétrészes, tankini vagy fürdődressz legyen a választásunk, mindenképp olyat nézzünk magunknak, amiben tényleg nem leszünk szégyellősek. Ebben az esetben ne a trendeket kövessük, hiszen mindennél fontosabb, hogy jól érezzük magunkat fürdőruhánkban. Azonban tudunk segíteni abban, hogy ki milyen irányba induljon el, ha épp álmai fürdőruháját keresi. 


Mennyire vagyunk elégedettek az alakunkkal? Van-e olyan testrészünk, amit kicsit inkább eltakarnánk? 


Ha a válasz igen, akkor ehhez mérten keressünk megfelelő fazont. Ha a derekunkat szeretnénk karcsúbbá varázsolni, akkor az alakformáló dresszek vagy a magas derekú fazonok jöhetnek leginkább számításba. Ha a hasunkat szeretnénk slankítani, akkor viszont érdemes lehet például egy kétrészes tankinit, vagyis a lezserebb felsőrésszel rendelkező modellt választani. Aki a fenekével elégedetlen, annak pedig ajánlott az olyan sort jellegű fürdőruhák közül válogatni, amelyek push-up szabással rendelkeznek – ez segíthet megoldani a dolgot.


Strandruha – csinos és dögös viselet a vízparton

Ha igazán szeretnénk a nyárra felkészíteni ruhatárunkat, akkor érdemes a vízparti kiruccanásokhoz egy strandruhát beszerezni. A strandruhák direkt fürdőzéshez való ruházatot takarnak, amelyeket a vízből kilépve azonnal magunkra ölthetünk. Csinosan kiegészítik fürdőruhánkat, és könnyen megszáradnak. Pont az a lényegük, hogy ne kelljen állandóan átöltözni, ha úszás után szeretnénk valamit meginni a barátainkkal. A strandruhák ezért magukban, fürdőruha felett viselve is megállják a helyük. 


Rendkívül csinos és akár elegáns verziókat is kaphatunk belőlük – többféle változat akad köztük. A legtöbb olyan laza egyberuha, ami készülhet akár valódi selyemből, de akár választhatunk kimonó jellegű, megkötős strandruhát is. Ráadásul a strandruhák azok számára is remek alternatívának számítanak, akik szeretnének nőiesen megjelenni a parton, hiszen az ilyen típusú öltözet nem épp sneakerhez vagy egyszerű sportpapucshoz való.Cipőviselet a parton

A vízparti öltözék szintén sarkalatos kérdése, hogy milyen lábbelit vigyünk magunkkal. Sokan egyszerűen a strandpapucsra esküsznek. Azonban van, mikor az egész napot a parton töltjük, mert nem csak fürdeni tervezünk, de szívesen meginnánk pár finom koktélt is egy tengerparti bárban. Ilyenkor a legjobb, ha a strandpapucs mellé más lábbelit is bedobunk a strandtáskánkba, amiben a séta sem akadály számunkra. Ez lehet egy balerina, szandál vagy akár sneaker is, ha a sportos stílus kedvelői vagyunk. 


Ilyen remekbe szabott sneakereket, amelyek ideálisak egy tengerparti kiruccanáshoz, jócskán találhatunk a MODIVO kínálatában az alábbi linken: https://modivo.hu/c/nok/cipok/sneakerek.