Öntapadós baba biztonsági élvédő szalag

Akcióleső
2023.09.18 22:21

ÖNTAPADÓS BABA BIZTONSÁGI ÉLVÉDŐ
Sarokvédő szalag, habszivacsból
 • Könnyen alakítható, vízálló és rugalmas
 • Erős kétoldalas ragasztóval ellátva
 • Könnyen tisztán tartható
A VÁSÁRLÁSHOZ ÉS AZ ÁRÉRT KATTINTS IDE


A gyermeknevelés során az egyik legfontosabb feladatunk a gyermekeink biztonságának garantálása. A kis felfedezők hajlamosak veszélyes helyzetekbe keveredni, különösen otthon, ahol éles sarkok és élek leselkedhetnek rájuk. Azonban van egy egyszerű és hatékony megoldás a gyermekek otthoni biztonságának növelésére: az öntapadós baba biztonsági élvédő szalag, amely habszivacsból készült és 2 méter hosszú.


Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk ezt a különleges terméket, ismertetjük jellemzőit, előnyeit, és megmutatjuk, hogyan alkalmazható a gyermekek otthoni biztonságának javítására.


Rugalmas, vízálló és egyszerűen tisztán tartható


Az Öntapadós Baba Biztonsági Élvédő Szalag habszivacsból készült, ami ideális anyag a gyermekek védelmére az éles sarkok és élek ellen. A hab rendkívül rugalmas, könnyen formázható, így könnyedén kialakítható vele bármilyen méretű élvédő. Ne aggódjon a szalag méretéért, mivel könnyedén vágható és formázható, hogy tökéletesen illeszkedjen a különböző bútorokhoz és felületekhez.Az élvédő szalagot erős kétoldalas ragasztóval látták el, ami megbízható és tartós tapadást biztosít. A ragasztó egyszerűen felhelyezhető, és nem hagy nyomot a bútorokon.


Biztonságos és szagtalan anyagok


Ez a termék a gyermekek biztonságára összpontosít. Az általa használt műanyag hab nem csak rendkívül puha és védő, hanem szagtalan is. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódnia kellemetlen szagok miatt a gyermekszobában. A biztonságos és szagtalan anyagok kiválasztása kulcsfontosságú volt a termék tervezése során.Különböző színek és méretek


Az Öntapadós Baba Biztonsági Élvédő Szalag többféle színben kapható, beleértve a fehéret, a barnát, a szürkét és a feketét. Ez lehetővé teszi, hogy a szobája stílusához igazítsa vagy egyszerűen válassza ki a színét, ami leginkább illeszkedik az Ön igényeihez.

A hab vastagsága 1,1 cm, ami elegendő védelmet nyújt, anélkül, hogy a bútorok megjelenését rontaná. A szalag hossza 2 méter, amely elegendő ahhoz, hogy több bútort is befedjen vagy kicseréljen.


Egyszerű tisztántartás


Az Öntapadós Baba Biztonsági Élvédő Szalag rendkívül könnyen tisztán tartható. Egyszerűen törölje le egy nedves ruhával, és már kész is. Nem szükséges semmilyen különleges tisztítószer vagy eszköz. Ez a termék kényelmes és időtakarékos megoldást kínál a gyermekek biztonságának megőrzésére.


Csomag tartalma:


Az Öntapadós Baba Biztonsági Élvédő Szalag csomagja tartalmaz egy élvédőt és a hozzá tartozó kétoldalas ragasztószalagot, így mindent megtalál, amire szüksége van a telepítéshez és a gyermeke biztonságának növeléséhez.


Hogyan használja az öntapadós baba biztonsági élvédő szalagot


Az öntapadós baba biztonsági élvédő szalag használata rendkívül egyszerű. Íme egy rövid útmutató a telepítéshez:


 • Előkészítés: Először is, tisztítsa meg alaposan az élt vagy sarkot, ahol az élvédőt fel kívánja helyezni. Győződjön meg róla, hogy a felület száraz és pormentes.
 • Méret Levágása: Ha szükséges, vághatja le a szalagot a megfelelő hosszúságra. Használjon éles ollót vagy kést, hogy pontosan illeszkedjen a bútor vagy felület méretéhez.
 • Ragasztás: A szalag egyik oldalán található kétoldalas ragasztót helyezze az élvédőre. Győződjön meg róla, hogy egyenletesen és biztonságosan ragassza fel.
 • Felhelyezés: Az élvédőt egyszerűen nyomja le a bútor vagy felület éles sarkára vagy éleire. Győződjön meg róla, hogy szorosan illeszkedik, és azonnal megtapad.
 • Nyomás és Száradás: Nyomja le erősen az élvédőt a ragasztott felületre, hogy biztosítsa a jó tapadást. Hagyja megszáradni a ragasztót a gyártói ajánlásoknak megfelelően, mielőtt használná a bútort vagy felületet.


Hol használja az öntapadós baba biztonsági élvédő szalagot


Az öntapadós baba biztonsági élvédő szalag rendkívül sokoldalú termék, és számos helyen alkalmazható otthonában:Bútorok

Az élvédő szalag ideális bármilyen bútoron, amely éles sarkokkal vagy élekkel rendelkezik. Az asztaloktól a székekig, az állványoktól a polcokig, a szalag könnyen rögzül a bútorokon, és megvédi a gyermekeket a sérülésektől.


Ékek és lépcsők


Az élvédő szalag kiválóan alkalmas lépcsők és ékek védelmére is. Ha otthonában lépcső van, akkor az élvédő szalag segít elkerülni a baleseteket, amikor a gyermekek felmásznak vagy lemennek a lépcsőn. Ugyanígy alkalmazhatja az élvédőt a falak vagy bútorok éleinek védelmére is.


Konyhai eszközök és élelmiszerek


A konyha gyakran veszélyek forrása a gyermekek számára. Az élvédő szalag segít megelőzni a baleseteket a konyhai szekrények éleinek vagy az éles éleknek a védelmével, és biztonságban tartja a kíváncsi kis kezeket.


Bútorok mozgatása


Amikor áthelyezi vagy mozgatja a bútorokat otthonában, az élvédő szalag használata segít megelőzni a sérüléseket és a bútorok megkárosodását. A szalag könnyen eltávolítható, ha már nem szükséges, és nem hagy maradandó nyomot a bútorokon.


Az öntapadós baba biztonsági élvédő szalag egy olyan termék, amely segíthet a gyermekek otthoni biztonságának növelésében. 

A könnyen formázható, vízálló és rugalmas habanyagból készült szalag egyszerűen telepíthető, és nem csak a gyermekek biztonságát növeli, hanem otthona stílusához is hozzáigazíthatja a különböző színek és méretek kínálatával. 


A biztonságos és szagtalan anyagokkal rendelkező termék könnyen tisztán tartható, így Önnek kevesebb aggodalma és több ideje marad a családjára és a gyermekére való figyelésre.


Ne hagyja, hogy gyermeke otthonában balesetek történjenek az éles sarkak vagy élek miatt. Az öntapadós baba biztonsági élvédő szalaggal egyszerűen és hatékonyan növelheti a gyermekek otthoni biztonságát. 


Vásárolja meg ma, és lépjen új szintre a gyermekekkel kapcsolatos otthoni biztonság terén!ÖNTAPADÓS BABA BIZTONSÁGI ÉLVÉDŐ
Sarokvédő szalag, habszivacsból
 • Könnyen alakítható, vízálló és rugalmas
 • Erős kétoldalas ragasztóval ellátva
 • Könnyen tisztán tartható
A VÁSÁRLÁSHOZ ÉS AZ ÁRÉRT KATTINTS IDE