Bemutatjuk: Ivy Grip Nano - szupererős ragasztószalag

Akcióleső
2021.08.18 10:05

Ivy Grip Nano
Szupererős kétoldalú ragasztószalag
  • Rögzíthető vele szinte bármi
  • 1m-es és 3-m es kivitelben
KATTINTS AZ AKCIÓS ÁRÉRT

Rögzítenél valamit, de meguntad a fúróval, kalapáccsal való küszködést?

Ha szerettél volna valamit rögzíteni a falra, ajtóra, bútorra, akkor eddig nélkülözhetetlen volt, hogy fúrót vagy kalapácsot ragadj. Sokan azonban nem szeretnek csavarokkal, tiplikkel, szögekkel kínlódni, ráadásul számos helyen nem is lehetséges lyukat fúrni a kívánt helyre. Egy zseniális újdonsággal anélkül rögzíthetsz bármit, hogy ki kéne lyuggatnod az adott felületet. Sőt, mostantól olyan helyeken is használhatod, ahol eddig nem volt lehetséges csavarozni vagy szögelni. Ismerd meg most és könnyítsd meg vele a mindennapokat!

Ivy Grip Nano - szupererős kétoldalú ragasztószalag, amit kül- és beltéren is használhatsz!

Az Ivy Grip Nano egy szenzációs kétoldalú ragasztószalag, amivel pillanatok alatt rögzítheted dísztárgyaidat, eszközeidet, ahova szeretnéd. Ez a varázslatos találmány szupererősen ragaszt, ugyanakkor leszedhető, lemosható, többször is felhasználható eszköz. Víztiszta akril gél anyagból készült, nem hagy nyomot a falon, csempén, üvegen, bútoron, emellett vízálló, kül- és beltérre egyaránt alkalmas megoldás. Képzeld el, milyen jó lesz, hogy mostantól nem kell bármilyen apróság miatt elővenned a fúrót, kalapácsot. Dekoráld ki, újítsd meg otthonod, irodád vagy üzleted kívül-belül: a mostani nyári időszak a legjobb lehetőség minderre!

Hogyan kell használni?

Az Ivy Grip-hez nem szükséges különösebb kézügyesség: vágj le egy darabot, távolítsd el a védőréteget és már ragaszthatod is, ahova csak szeretnéd. Felrakhatod üvegre, fára, csempére, kerámiára, műanyagra, márványra, alumíniumra egyaránt. 1 mm vastag, 30 mm széles, 3 méteres hosszúságban érheted el. Egyszerűen, ollóval tetszőleges méretre szabhatod.


Rögzítsd Te is, ragaszd össze dolgaidat nyom nélkül, pillanatok alatt! Az Ivy Grip Nano óriási segítségedre lesz otthon, irodában, üzletben, albérletben, kollégiumban egyaránt.


Nézd, milyen sokoldalúan használhatod a ragasztószalagot: Íme néhány gyakorlati példa, mire alkalmas az Ivy Grip Nano:

- rögzítheted vele csúszkáló szőnyegedet, lábtörlődet, bútorodat

- rendszerezheted dolgaidat (pl. kulcsok, távirányító, fogkefe, egyéb használati tárgyak)

- fürdőszobában pillanatok alatt felrakhatsz vele egy fogast, tükröt

- falhoz rögzítheted hosszabbítóidat, kábeleidet

- kidekorálhatod házad, lakásod, irodád, üzlethelyiséged

- autóban könnyedén ráhelyezheted mobilod, tableted vagy GPS-ed 

Ivy Grip Nano
Szupererős kétoldalú ragasztószalag
  • Rögzíthető vele szinte bármi
  • 1m-es és 3-m es kivitelben
KATTINTS AZ AKCIÓS ÁRÉRT

*A cikkben található tartalom, leírások, összehasonlítások, vélemények, előnyök-hátrányok kizárólag a szerző szubjektív véleményét tükrözik, így azok nem tekinthetőek tényszerű állításnak. A cikkben közzétett termékleírások, adatok és egyéb termékinformációk a gyártó vagy a hivatalos forgalmazó nyilvános forrásából származnak, így ezen információk aktualitásáért, pontosságáért, teljességéért a felelősséget nem vállaljuk.