Teflon alátét szett a gáztűzhelyed védelmére: Stílusos és Hatékony megoldás

Akcióleső
2023.09.15 17:20

Teflon alátét gázrózsához - 4db
  • Tartós
  • Könnyen felhelyezhető
A VÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDEA konyhában töltött idő nem csak az ízletes ételek elkészítéséről szól. Az igazán kifinomult és modern konyhákban az apró részletek is nagy jelentőséggel bírnak. A Teflon alátét szettünkkel a gáztűzhely védelmét és tisztaságát egy egész új dimenzióba emeljük, melynek részleteit az alábbiakban ismertetjük.


1. Egyedi illeszkedés minden gáztűzhelyre:


Minden konyha különböző, így minden gáztűzhely is az. Ennek tudatában készítettük el az alátéteinket, melyek könnyen formázhatók, hogy illeszkedjenek a különböző méretű és formájú gáztűzhelyekhez. Legyen az egy kompakt, modern design vagy egy hagyományosabb, nagyobb gázrózsa, az alátétünkkel biztosíthatod a tökéletes illeszkedést.


2. Tisztaság újradefiniálva:


Képzelj el egy olyan világot, ahol soha többé nem kell aggódnod az odaégett ételmaradékok vagy kiömlő folyadékok miatt. Az alátéteinkkel ez a világ a tiéd lehet. A teflon anyag kiválóan megtartja a kiömlő folyadékokat, megakadályozva, hogy azok a gáztűzhelyre kerüljenek, ezzel egyszerűsítve és gyorsítva a tisztítási folyamatot.


3. Modern dizájn találkozik a funkcionalitással:


A matt fekete színű alátétek elegáns és letisztult megjelenést biztosítanak konyhádnak, miközben a teflon anyag hatékony védelmet kínál még a legmagasabb hőmérsékleti kihívásokkal szemben is. A teflon, melynek hőállósága -200 és +260°C között van, garantálja, hogy az alátétek minden körülmények között megállják a helyüket.4. Egyszerűség minden lépésben:


Nincs szükség bonyolult telepítésre vagy különleges eszközökre. Csak helyezd az alátét lyukát a gáztűzhely rózsája alá, és máris élvezheted annak előnyeit. A kompakt méreteknek köszönhetően az alátétek egyszerűen tárolhatók bármelyik konyhai tárolóhelyen.


5. Tartósság és megbízhatóság:


Nem elég, hogy az alátéteink stílusosak és praktikusak, még tartósak is. A kiváló minőségű teflon anyag és a precíz kialakítás biztosítja, hogy az alátéteket hosszú időn keresztül használhatod. A könnyű karbantartás csak további előnyt jelent: egy gyors öblítés, és már újra használatra kész.


6. Részletes műszaki információk:


  • Szín: Fekete
  • Anyag: Teflon
  • Lyuk átmérője: 4,5 cm – 11,5 cm
  • Alátét méretek: 27 x 27 x 0,2 cm
  • Alátét súlya: 90 g
  • Teljes súlya a csomagolásban: 100g


Zárszóként, a Teflon alátét szettünk azok számára lett tervezve, akik nem elégszenek meg az átlagos megoldásokkal, és többet várnak el konyhájuktól. Ha te is közéjük tartozol, akkor ez a termék minden bizonnyal a konyhád új kedvence lesz. Védd meg gáztűzhelyed stílusosan és hatékonyan!


Teflon alátét gázrózsához - 4db
  • Tartós
  • Könnyen felhelyezhető
A VÁSÁRLÁSHOZ KATTINTS IDE