Hengerelt fondant színű "Igazi lila" vanília ízű. Hengerelt fondant színű 250 g - sötét lila színű A lila bevonat és a gazdag színű modellező anyag a bevont sütemények eredetiségét adja, és világít minden ünnepi tortán. Absztrakt motívumokkal és finom dekorációval készült süteményekhez fehérekkel kombinálva. A kis csomagolás bevonható, vagy kis süteményekkel és cupcakesokkal díszíthető. Az anyag felhordás után nem teljesen megszárad. Rugalmasságának köszönhetően kiválóan alkalmas sütemények bevonására. Az anyag nem reped fel, amikor a felületeket borítja, és tökéletesen tapad a felülethez. Az anyag felhasználható nagy és kis területek lefedésére. A sütemény bevonása előtt tekercseljünk egy 0,3–0,5 cm vastag szelet. Amikor átviszi a tortára, segítsen egy hosszú csövön, hogy becsavarja a lemezt. Használjon simítókat és simítókat a sütemény simításához. Különböző csontokat használhat érdekes effektusok létrehozására. A tömeg könnyen formázható, és figurák készítésére használható. Vágógépek segítségével vághat különféle formákat is a tömegből, és süteményekkel és cupcakesokkal díszítheti őket. Ezeket a formákat legjobban ehető ragasztóval, királyi mázzal vagy tojásfehérje és porcukor házi keverékével lehet ragasztani. A vékony formázó anyag tömörítéséhez Tylo port használhat. Használat előtt az anyagot kézzel kell megmunkálni. Az elegáns lila szín illeszkedik mind az esküvői tortákhoz, mind a virágos tortákhoz, mind a gyermekeknek szánt süteményekhez, ahol figurák alakítására, levelek, körök és más formák kivágására használhatja, amelyek legjobban ehető ragasztóval vagy házi tojásfehérjével vannak rögzítve, és porcukor. A FunCakes hengerelt fondant egy sötét lila színű cukorbevonat. Ez a gyönyörű lila bevonatú fondant alkalmas a torta magjának bevonására, rugalmas és puha állaggal jellemezve. A feldolgozás után megkeményedik. Többféle színben kapható. Normál, kerek, kb. 25 cm átmérőjű süteményhez kb. két csomag (0,5 kg) bevonó anyag szükséges. A rugalmasság és a modellezés javítása érdekében tilos hozzáadását javasoljuk. Az optimális arány