AGGÓDSZ, HOGY TÚL HAMAR MEGROMLANAK ÉTELEID? ITT A MEGOLDÁS!
VÁKUUMFÓLIÁZÓ GÉPPEL NINCS TÖBB POCSÉKLÁS, MINDEN FRISS MARAD!
✔ MEGVÉDI AZ ÉTELEKET A KISZÁRADÁSTÓL ✔ AKÁR 3-SZOR TOVÁBB MARADNAK VELE FRISSEK AZ ÉLELMISZEREK ✔ HELYTAKARÉKOS CSOMAGOLÁST NYÚJT ✔ EGYSZERŰ MŰKÖDÉSI ELV ✔ KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ, HORDOZHATÓ ✔ SOKFÉLE FELHASZNÁLÁS ✔ NAGYSZERŰ ÁR ✔
Tudtad, hogy egy átlagos magyar háztartásban évente közel 70 kg élelmiszer landol a kukában? Ezeknek jó része kis odafigyeléssel, tervezéssel megmenthető lenne.
Sajnos hagyományos edényes vagy zacskós tárolással a legtöbb hozzávaló vagy készétel rövid ideig áll el. Előbb-utóbb minden kiszárad, rossz állagúvá válik vagy bepenészedik, ha nem fogyasztjuk el időben.
Ne hagyd kárba veszni a finomságokat! Az új vákuumfóliázó géppel könnyen megőrizheted élelmiszereid színét, ízét, illatát és tápértékét. Ezzel a praktikus megoldással ételeid akár 2-3-szor hosszabb ideig lesznek képesek elállni.
VÁKUUMFÓLIÁZÓ GÉP – ZSENI MEGOLDÁS, HOGY TOVÁBB TUDD TÁROLNI ÉTELEIDET
A vákuumfóliázó gép kiválóan alkalmas romlandó termékek csomagolására. Legyen szó zöldségről, gyümölcsről, sajtokról, sült és nyers húsokról, halakról vagy egyéb hozzávalókról, egyszerűen el tudod őket látni vákuumos védelemmel.
A fóliázóval megakadályozhatod a penész és más baktériumok szaporodását, sértetlenné teheted az ételeket. Mostantól elérheted, hogy kevesebb finomságot kelljen kidobnod, elkerülheted a pocséklást.
Ez a sokoldalú készülék így már néhány használattal behozza az árát! Képzeld el, milyen jó lesz, hogy hosszú távon mindig találsz a hűtőben olyan ennivalót, amit bármikor elővehetsz!
HOGYAN KELL HASZNÁLNI?
A készülék egy érintéssel működik, intelligens LED kijelzővel szerelték fel.
A vákuumozáshoz csak arra alkalmas tasakot használjuk, normál, vékony anyagú zacskók nem alkalmasak vákuumozásra.
Nyissuk fel a vákuumfóliázó fedelét, majd illesszük a belsejébe a kívánt, megtöltött tasakot.
Zárjuk le a fedelet, majd nyomjuk meg a „Vacuum & Seal” gombot.
A zöld fény felvillanása jelzi a vákuumozás folyamatát. Piros fény esetén elindul a lezáró folyamat, ennek végét zöld fény mutatja.
Nyissuk szét a fedelet a kioldókarok segítségével, és már ki is vehetjük tökéletesen levákuumozott csomagunkat!
Ha csak lezárni szeretnénk egy tasakot, azt a „Seal Only” gombbal tehetjük meg.
Fontos: a legjobb eredményhez kizárólag friss ételeket ajánlunk vákuumcsomagolásra. Kezdődő romlás esetén a vákuumozás csak lassíthatja a romlási folyamatot.
Maximum 29,5 cm széles dolgokat tudsz vele lefóliázni, ami sok mindenre elég. Kompakt méretének köszönhetően kényelmesen tudod tárolni használatot követően.
A vákuumozott élelmiszereket attól függően, hogy mikor szeretnéd őket felhasználni, le is fagyaszthatod. Lefagyasztás után akár mikrohullámú sütőben vagy 75 °C-nál alacsonyabb hőfokú vízben is felolvaszthatod az ételeket közvetlenül a vákuumos zacskóból.
MI MINDENHEZ HASZNÁLHATÓ A VÁKKUMFOLIÁZÓ GÉP?
Húsokhoz, halakhoz Sajtokhoz Zöldségekhez (vákuumozás előtt ajánlott őket blansírozni, azaz picit megfőzni) Gyümölcsökhöz Porszerű ételekhez (pl. liszt, pirospaprika) Folyadékokhoz (pl. levesek – vákuumozásukat fagyasztva ajánljuk)KINEK AJÁNLOTT A VÁKUUMFÓLIÁZÓ HASZNÁLATA?
mindenkinek, aki szeretné elkerülni az ételpazarlást mindenkinek, aki szeret főzni, sütni mindenkinek, aki szeret egészségesen táplálkozni aki tovább szeretné frissen tartani ételeit nagycsaládosoknak kollégistáknak mindenkinek, aki szeretné meglepni családját egy hasznos ajándékkal