Dellinger Okami konyhai kés.
Rendkívül éles Dellinger Okami kés japán rozsdamentes acélból, 14,5 cm-es pengehosszal alkalmas csontozásra ésegyszerű húsmunkára. Ha nem szeretné az egész délutánt unalmas baromficsontozással tölteni, ez a kés garantált segítőtársa lesz. A feltűnően ívelt pengéjű kés könnyen vágja az inakat és a zsíros részeket, ugyanakkor megkönnyíti az ízületek vagy a csontok körüli csontozást. A kicsontozó kés minden olyan konyha szerves része, ahol a húsos finomságok napirenden vannak. Egyszerűsítse le főzését és élvezze az új élményt a Dellinger márkájú konyhai késekkel.
A használt vágó mag a "Dellinger Okami 3 layers" sorozatbóljapán rozsdamentes acélból készült AUS-10 , melynek keménysége 58 és 62 HRC között változik. Ennek az acélnak a magja két rendkívül ellenálló és szívós rozsdamentes acél közé van beillesztve. stonewash felületet használnak, melynek előnye, hogy nagyon jól fedi a karcolásokat. A maximális keménység és élesség megőrzése érdekében élesítse meg a