Látványos tortadíszeket formáznál egyszerűen?
Készíts otthon margarétás tortákat! Könnyebb lesz mint gondolnád!
Ennek a fondant kiszúró készletnek a segítségével 3 különböző méretben margarétákat formálhatsz.
A margaréták átmérője 2,5 cm, 4,5 cm, 7 cm.
A margaréta fondant kiszúró használata:
A kinyújtott fondant vagy marcipán massza tetejét szórjuk be étkezési keményítővel. A kiszúrót határozott mozdulattal nyomjuk a masszába majd húzzuk ki és már kész is a virágdísz. Az elkészített virágokat érdemes egy két nappal előre elkészíteni, és száraz hűvös helyen pihentetni. A tökéletes eredmény elérése érdekében gömb végű fondant formázó eszköz segítségével vékonyítsuk el a margaréta szirmok széleit. A virágok közepét cukorgyönggyel díszítheted, a rögzítéshez használj ehető ragasztót!