Látványos tortadíszeket formáznál egyszerűen?
Készíts otthon margarétás tortákat! Könnyebb lesz mint gondolnád!
Ennek a fondant kiszúró készletnek a segítségével 3 különböző méretben margarétákat formálhatsz.
A margaréták átmérője 2,2 cm, 3 cm, 3,8 cm.
A margaréta fondant kiszúró használata:
A kinyújtott fondant vagy marcipán massza tetejét szórjuk be étkezési keményítővel. A kiszúrót határozott mozdulattal nyomjuk a masszába és nyomjuk le az ejectort, majd húzzuk ki és már kész is a virágdísz. Az elkészített virágokat érdemes egy két nappal előre elkészíteni, és száraz hűvös helyen pihentetni. A tökéletes eredmény elérése érdekében gömb végű fondant formázó eszköz segítségével vékonyítsuk el a margaréta szirmok széleit. A virágok közepét cukorgyönggyel díszítheted, a rögzítéshez használj ehető ragasztót!