A krillolaj egyesíti a halolajok és az antioxidáns fekete bogyós gyümölcsök hatásait. Javítja az egészséget és véd az egészséget fenyegető veszélyektől. A krillolaj támogatja szívünk, agyunk és szemünk egészségét is.
A krill olyan formában tartalmazza az omega-3 zsírsavakat, hogy májunknak nem kell azt átalakítania, zsíroldékonyságának köszönhetően pedig a bélfalon keresztül könnyen felszívódik és közvetlenül bejut a sejtmembránokba.
A krillolaj hatékony a szívritmuszavar megelőzésében, elsősorban a ventrikuláris fibrilláció veszélyét csökkenti, ami a szívbetegségből adódó halálozások nagyjából egyharmadát okozza. Az omega-3 zsírsavak megakadályozzák a vérlemezkék összetapadását, ezzel nagyban csökkentik a szívroham esélyét, valamint késleltetik az artériák meszesedését is.
Az omega-3 zsírsavakkal kapcsolatban végzett vizsgálatok legtöbbször az agyi funkciókra, a gondolkodásra, az észlelésre összpontosítottak. Több vizsgálat is alátámasztotta, hogy a krillolajban lévő zsírsav hatékonyan csökkenti az Alzheimer-kór kialakulásáért és az agykárosodásért felelős plakkok képződését.
A krillolaj Kiváló omega-3 forrás. Kiemelkedő antioxidáns hatás. Hatékony támogatás a szívnek, az agynak és a szemnek.Fontos: A krillolaj adagolását nem lehet összehasonlítani a halolajéval, mivel a krillolaj sokkal jobban felszívódik a bélben, és nagyobb a biológiai hasznosíthatósága.
500 mg krillolaj kb. 1000-1200 mg halolajnak megfelelő omega-3-at biztosít a szervezetnek.
A krillolaj 48-szor erősebb antioxidáns a halolajnál!