Nem sikerül igazán szépre a tortaburkolás? Biztosan a megfelelő eszközzel dolgozol? Ha már többször próbálkoztál a tortaburkolással, de sosem sikerül tökéletesre az eredmény, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy a megfelelő eszközöket használod-e? Ezzel a nem tapadó műanyagból készült nyújtóhengerrel könnyen kinyújthatod a fondant és a marcipánmasszát egyaránt. Néhány hasznos tanács a tortaburkolás előtt: Keményítővel megszórt nem tapadó felületen (például szilikon gyúrólapon) dolgozz! Nyújtás előtt alaposan gyúrd át a masszát! Igyekezz olyan formára alakítani a masszát a nyújtás során, amilyen alakú a torta! A fondant nyújtóhenger mindkét végén találsz két színes gyűrűt (egy vastagabbat és egy vékonyabbat). Ezek segítségével egyenletes vastagságúra nyújthatod a tortaburkoló anyagot .