Nem sikerül igazán szépre a tortaburkolás? Biztosan a megfelelő eszközzel dolgozol? Ha már többször próbálkoztál a tortaburkolással, de sosem sikerül tökéletesre az eredmény, akkor ideje elgondolkozni azon, hogy a megfelelő eszközöket használod-e? Ezzel a 32 cm-es marcipán és fondant nyújtó hengerrel könnyen kinyújthatod a fondant- és a marcipánmasszát egyaránt. Néhány hasznos tanács a tortaburkolás előtt: Keményítővel megszórt nem tapadó felületen (például szilikon gyúrólapon) dolgozz. Nyújtás előtt alaposan gyúrd át a masszát. Igyekezz olyan formára alakítani a masszát a nyújtás során, amilyen alakú a torta. A fondant nyújtó henger mindkét végén találsz két színes gyűrűt (egy vastagabbat és egy vékonyabbat). Ezek segítségével egyenletes vastagságúra nyújthatod a tortaburkoló anyagot.