Szeretnél gyorsan és egyszerűen fondant bazsarózsákat készíteni? Imádni fogod ezt a Bazsarózsa fondant kiszúró készletet. Gyönyörűen fognak mutatni az esküvői vagy születésnapi tortákon ezek az ehető virágok! A bazsarózsa kiszúró használata: Nyújtsd ki a masszádat vékonyra, alá szórj egy kis keményítőt. A kiszúrókkal szúrd ki a fondantból a bazsarózsa alapot, a szirmokat vékonyítsd el egy gömb végű fondant formázóval. Ehető ragasztóval kend be a közepét, majd hajtsd össze a kiszúrt részt, az alját is kend át vékonyan ehető ragasztóval, majd szorosan tekerd fel. A szirmokat igazítsd ki, a virág aljáról a felesleget távolítsd el, szárítsd ki a rózsáidat, hogy tartósabbak legyenek. A kétféle méretnek köszönhetően készíthetsz kisebb és nagyobb bazsarózsákat is! A készletben találsz kiszúrót a virág levelének elkészítéséhez is. Ezzel a technikával sokkal gyorsabban elkészülnek a bazsarózsák, mint gondolnád. A kiszúrók mérete: 15*5 cm 16*6 cm a levél kiszúró mérete: 6,8*4,5 cm