Laza keverék a Montana bevonásához és modellezéséhez - tejmarcipán 5 kg Laza keverék bevonó és modellező anyag előállításához. Csak további feldolgozásra. Ajánlott adagolás: Montana 1000g + ivóvíz 150 - 170g + 100% zsír 50g. A Montana bevonat tulajdonságai: - a teljes keverék nagyon egyszerű és gyors elkészítést jelent- nincsen időigényes nyersanyag-mérleg- a keverés után nem szárad ki, és hosszú távú tárolás során akár több napig is működhet- megőrzi rugalmasságát kakaópor hozzáadása után- nagyon rugalmas és homogén a feldolgozás során- kellemesen illatos és természetesen íze Montana bevonóanyag felhasználása: - kis, modellezett termékek gyermekek számára- az ünnepi torták kedvenc gazdag virágdíszítése- desszertek, szeletek, svédasztalos termékek apró dekorációi- sütemények vagy desszertek teljes felületének bevonása- változatos felhasználás a tea péksütemények gyűjteményében- vonzó dekoratív termékek Hogyan készítsen otthon saját Montana bevonatot vagy modellező agyagot?Agyag alap modellezése: hozzáadunk Montana-t, vizet és 100% -os zsírt a habverőgép üstjéhez, amelyet előre meglágyítunk. Az összetevőket a lehető leggyorsabban keverik homogén és félszilárd állagig. Az üstből való eltávolítás után egy erősebb fóliában tárolja és hagyja, hogy működési hőmérsékleten pihenjen. Megjegyzés: 150 - 170 g vízmennyiséggel mozgathatunk, az anyag további felhasználásától függően. A Montana keverhető és kb. 1 órán át állhat, és ebben az esetben a víz adagjának csak 140 g-nak kell lennie. Egyetlen más keverék sem hozhat létre oly sokféle vonzó terméket minden alkalomra, ilyen egyszerű módon. Ez nem csoda,ez Montana ... Súly 5 kg