Magyar bevonat K2 fehér, mandula aromával. Gyermek- vagy esküvői torták készítésekor népszerű tömeg. Csomagolás 5x1 kg. A könnyen formázható fehér K2 fondant alkalmas torták bevonására, dekoratív formák (betűk, virágok, díszek) faragására és figurák modellezésére. Nemcsak tortákat, hanem cupcake-eket is bevonhat, és kis díszeket készíthet a tetejére. A masszát ragaszthatod ehető ragasztóval, királyi cukormázzal, vagy készíthetsz saját kötőmasszát tojásfehérjéből, porcukorból és egy csepp vízből. A masszát könnyű befejezni, lehetőleg zselés színekkel. Ha megszíneződött, csomagolja a masszát fóliába, és hagyja megdermedni a mennyiségtől függően körülbelül 15-30 percig. Kezelés előtt a masszát a kezében át kell dolgozni, hogy rugalmasságot kapjon. Ezután egy sima alátétre terítsük ki egy nagy lapra, ehhez praktikus a szilikonszőnyeg. Kinyújtás közben szórjuk meg a lapot porcukorral, hogy ne ragadjon le. Ha a tészta túlságosan felmelegszik, megpuhul, és szobahőmérsékleten (vagy egy ideig a hűtőben) kell hagyni, hogy szilárdabb legyen. Ez idő alatt tartsa a fóliát szorosan fóliába csomagolva. Gőz fölött a kívánt sűrűségre melegíthető (33-40 °C-on) és 0,2% víz hozzáadásával.