Hófehér, nagyon jól eldolgozható tortabevonat. Kellemes mandula íz és illat. Csomagolás 5x1 kg. ÚJ TERMÉK A PIACON Az ODENSE bevonóanyag a legmagasabb minőségű dán fondant. Nagyon könnyű vele dolgozni. A bevonat jól színezhető, gél állagú ételfestékeket ajánlunk. A felmelegítéshez csak vágja a fondantot kisebb darabokra, és dolgozza össze kézzel, vagy tegye egy időre a mikrohullámú sütőbe.A mandulaíz alkalmas például csokoládé- vagy gyümölcstöltelékkel való kombinációra. Hogyan dolgozzunk a hófehér bevonattal? Használat előtt az anyagot kézzel kell megmunkálni. Ez megpuhítja és könnyen formázhatóvá teszi. A színezéshez zselés ételfestékeket használhat. Színezés után csomagolja a masszát fóliába, és hagyja pihenni, amíg meg nem keményedik és vissza nem nyeri jellegzetes tulajdonságait. Kinyújtáskor célszerű a masszát porcukorral megszórni vagy fóliával kibélelni. A tortabevonóhoz sodorjunk ki egy 0,3-0,5 cm vastagságú lapot. A paszta tiszta fehér, így szépen színezhető. 1 kg-os kiszerelés, összesen 5 csomag.Hatékony és gyors használat A Snow White gyorsan és hatékonyan használható. A bevonóanyag fehér színe lehetővé teszi a színek széles választékának keverését. Mandulaízével a valódi marcipán szerelmeseit is kielégíti. A Snow White cukormáz ajánlott felhasználása Mielőtt bevonjuk a süteményt, alaposan dolgozzuk át a masszát, és ismét tekerjük ki 2-4 mm vastagságú lappá. A süteményt ételfóliára tekerhetjük, vagy megszórhatjuk cukorral, hogy ne ragadjon az alaphoz. Tekerje ki a lapot akkorára, hogy a torta tetejét és oldalát egyszerre befedje. Amikor a tortát hordja, használjon egy hosszú csövet, hogy segítsen feltekerni az enyhén cukrozott tortalapot. Ha van otthon egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a fondanthoz, az is hasznos lehet. Helyezze a lapot a torta tetejére, és a maradék fondantot futtassa át a széleken. Vágja le a felesleges részeket, amelyek útban vannak, de vigyázzon, hogy ne vágjon le annyit a masszából, hogy ne m