Hengerelt fondant hófehér, vanília ízű. Hengerelt fondant tiszta hófehér 250 g A hófehér gluténmentes fondanttal ünnepi tortákat és cupcake-eket lehet bevonni. A kis csomag alkalmas kisebb torták és desszertek készítésére. Az anyag elasztikus és rugalmas. Sima megjelenést kölcsönöz a süteményeknek. Feldolgozás után a massza megkeményedik, így figurák készítésére is felhasználható. Használhatja dekoratív formák, betűk, díszek, csipkék és virágok készítéséhez. Tylo porral tömörítheti a masszát a vékony formák kialakításához. Mielőtt bevonjuk a süteményt, a lapot kb. 0,3-0,5 cm vékonyra sodorjuk ki. A tortára való áttöltéskor egy hosszú csővel tekerje körbe a lapot. Vasalóval és vasalócsipesszel simítsuk el a tortát. Az érdekes hatások érdekében érdemes púdereket használni, hogy ecsettel kiemelje vagy árnyékolja a torta és a dekoráció különböző területeit. Használhat formázó elemeket is. Használjon ételfestéket a színezéshez. A gluténmentes fondant nagyra értékelhető lesz a lisztérzékenyek számára készült torták díszítésekor. A vanília íz jól illik az eper, málna, cseresznye vagy csokoládé töltelékhez. A FunCakes hengerelt fondant fehér színű cukorbevonatú anyag. Ez a fondant bevonó anyag alkalmas esküvői torta alap bevonására, rugalmas és puha állaggal jellemezve. A feldolgozás után megkeményedik. Többféle színben kapható. NAz átlagos kerek, kb. 25 cm átmérőjű tortához kb. két csomag (0,5 kg) bevonó anyag szükséges. A rugalmasság és a modellezés javítása érdekében tylosa hozzáadását javasoljuk. Az optimális arány egy teáskanál / 250 g tömeg. Ebben az esetben adjunk hozzá egy kevés vizet. A felvitel előtt jól gyúrja át, majd hengerrel egyenletesen gördítjük vékony porcukor rétegen. Tipp: Nem biztos? Nézze meg a tortabevonó használatára vonatkozó segítségünket. Súly: 250 gramm Összetevők: cukor, glükózszirup, növényi olajok (pálmamagolaj, magolaj), nedvesítőszer (E422), sűrítők E415 és E466 (xantán, karboxi-metil-cellulóz), E471 emulgeálószer, természetes vaní