Hófehér, nagyon jól eldolgozható tortabevonat. Kellemes mandula íz és illat. Csomagolás 12x1 kg. ÚJ A PIACON,NAGYON JÓ ÁRON ! Az ODENSE bevonóanyag a legmagasabb minőségű dán fondant. Nagyon könnyű vele dolgozni. A bevonat jól színezhető, gél állagú ételfestékeket ajánlunk. A felmelegítéshez csak vágja a fondantot kisebb darabokra, és dolgozza össze kézzel, vagy tegye egy időre a mikrohullámú sütőbe.A mandulaíz alkalmas például csokoládé- vagy gyümölcstöltelékkel való kombinációra. Hogyan dolgozzunk a hófehér bevonattal? Használat előtt a masszát meg kell dolgozni a kezekben. Ez megpuhítja és könnyen formázhatóvá teszi. Színezéshez gél állagú ételfestékeket használhat. Színezés után csomagolja a masszát élelmiszerfóliába, és hagyja pihenni, amíg megkeményedik és visszanyeri jellegzetes tulajdonságait.Kinyújtáskor célszerű a masszát porcukorral megszórni vagy élelmiszerfóliával kibélelni. A tortabevonóhoz sodorjunk ki egy 0,3-0,5 cm vastagságú lapot.A paszta tiszta fehér, így szépen színezhető. 1 kg-os kiszerelés, összesen 5 csomag. Hatékony és gyors használat A Snow White bevonat használata gyors és hatékony. A bevonat fehér színe lehetővé teszi, hogy sokféle színt keverjen. Mandulaízével a valódi marcipán szerelmeseit is kielégíti. A Snow White cukormáz ajánlott felhasználása Mielőtt bevonjuk a süteményt, dolgozzuk át még egyszer alaposan a keveréket, és tekerjük ki 2-4 mm vastagságú lapra. A süteményt ételfóliára tekerhetjük, vagy megszórhatjuk cukorral, hogy ne ragadjon az aljához.Tekerje ki a lapot akkorára, hogy a torta tetejét és oldalát egyszerre befedje. Amikor a tortát hordja, használjon egy hosszú csövet, hogy segítsen feltekerni az enyhén cukrozott tortalapot. Ha van otthon egy speciális hosszú henger a marcipánhoz és a fondanthoz, az is hasznos lehet. Helyezze a lapot a torta tetejére, és a maradék fondantot futtassa át a széleken. Vágja le a felesleges részeket, amelyek útban vannak, de vigyázzon, hogy ne vágjon le annyit a masszából, hogy