Csaga, a nyírfákon élősködő gomba, évszázadok óta használatos Szibériában és Észak-Európában. Hatásai lenyűgözőek, és most már ízletes tea formájában is élvezheti.
Miért válassza a csagából készült teát? Mert a csaga:
Alkalmazás és ajánlott adagolás: 1 evőkanál (15 g) csagát öntsön le 200 ml forró, felforralt vízzel, fedje le, és hagyja állni 30 percig. Ezután szűrje le, a gombát enyhén nyomkodja ki. A folyadék mennyiségét forralt vízzel egészítse ki ismét 200 ml-re. Felnőttek: ½ pohár (100 ml) naponta 2×, lehetőleg étkezés előtt.
Egészségügyi figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos étrendet. Gyermekektől elzárva tartandó. Ne alkalmazza egyéni érzékenység vagy bármely összetevővel szembeni túlérzékenység esetén. Nem ajánlott gyermekek, terhes és szoptató nők számára.
Összetétel: 100% csaga – nyírfán élő fekete gomba (Inonotus obliquus), finomra őrölt alapanyag.
Tárolás: Száraz helyen tárolandó, közvetlen napfénytől védve, legfeljebb +25 °C hőmérsékleten.
Csomag tartalma / tömeg: 50 g
Származási ország: Litvánia