Auchan Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Auchan Akciós Újság


Amikor a család nagyobb bevásárlásra készül, vendégeket vár vagy esetleg szeretné, ha lenne otthon egy kis tartalék, a leginkább kézenfekvő választás az Auchan.


Érdekességek a történetéből


Mára már szinte el is felejtettük, hogy a hatalmas bevásárlóközpontok közül néhányat nem is olyan régen még Cora-nak hívtak.

1997 és 2000 között épült néhány nagyobb Cora üzletközpont Magyarországon, amelyet később megvásárolt az Auchan.

Az Auchan ekkor már létezett hazánkban, hiszen 1998-ban nyitott az első üzlet Budaörsön, amelyet 2000-ben a soroksári követett. 2009-re 12 áruház nyílt meg az országban.

A Cora felvásárlását pedig 2012 áprilisában hagyta jóvá az Európai Bizottság.


Mi a vonzó az Auchan kínálatában?


Ezt a bevásárlóközpontot sokan a széles választék miatt szeretik. Itt aztán tényleg szinte minden árucikk megtalálható, amely egy családban vagy háztartásban szükséges. Bár leggyakrabban az alapvető élelmiszerekkel kapcsolatosan gondolunk rájuk, mégis tudjuk, hogy a hihetetlen Auchan akciók a műszaki cikkektől kezdve a ruházaton át a könyvekig az életünk szinte minden területét érinthetik.


Ezek a kedvezmények pedig annyira szerteágazóak és sokrétűek, hogy ember legyen a talpán, aki mindezt követni tudja vagy észben tudja tartani. Így tehát ebben is nagyszerű segítséget jelenthet a digitalizált Auchan akciós újság itt az Akcióleső.hu oldalán. Hiszen a segítségünkkel könnyen követheted a kedvezményeket, akár ki is jegyzetelheted őket bevásárlólista formájában is, így pedig sokkal kisebb eséllyel fogsz esetleg lemaradni az elképesztő Auchan ajánlatokról.


Amikor nem tudsz kimozdulni


Számos olyan élethelyzet adódhat, amikor igencsak nagy nehézséget jelent elutazni egy bevásárlóközpontba, pakolni és cipekedni. Ha bármi miatt az otthonodhoz lennél kötve, jó, ha tudod, hogy ma már egészen jól működik az online rendelés és a kiszállítás is ennél a cégnél.


Számos trükköt és praktikát tapasztaltak már ki a háztartások, hogy hogyan érdemes rendelni. Célszerű például, különösen a nagyon olcsó termékeknél, többféléből rendelni, hogy ha esetleg valamelyikből kifogynának időközben, te még mindig hozzájuss a másikhoz.


Természetesen ez esetben sem szabad elhanyagolni az Auchan katalógus alapos átböngészését, hiszen így számos kedvezményről, spórolási lehetőségről is értesülhetsz. Ráadásul, ma már ehhez sem kell kimozdulnod, hiszen a kiadvány itt, az internetes oldalunkon elérhető számodra is.


Lapozd te is könnyedén akár az okostelefonodon fél kézzel is az Auchan szórólapot és végezd közben a házimunkát, foglalkozz a családoddal, pihenj, gyógyulj vagy tedd, amit szeretnél! Éhes pedig mégsem maradsz és a pénztárcád sem vékonyodik meg túlságosan!

Végül, de nem utolsósorban: a bankszámlád is jól jár!


Kimondva vagy kimondatlanul is tudjuk, különösen válságban vagy nehezebb életszakaszokban, hogy bizony a pénz megléte vagy annak hiánya mennyit tud változtatni egy adott család életminőségén. Az Auchan katalógust rendszeresen figyelők között a legtöbben spórolni szeretnének, ezen nincs mit szépíteni.


Igazából ebben semmi szégyellnivaló nincsen, hiszen ez egy teljesen legális módja a megtakarításnak. Miért is ne élne vele bárki is, miért is ne lennénk szemfülesek, ha egyszer adott erre a lehetőség? Az Auchan újságban megtalálható kedvezményekkel, költségkímélő lehetőségekkel bárki élhet, ma már arra sem kell várnunk, hogy bedobják a postaládánkba az Auchan újságot.


Használd ki te is bátran az alkalmat az akciólesésre, hiszen a palettánkon mindig megtalálod a legfrissebb Auchan szóróanyagot!Archívum