Lidl Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Lidl akciós újság minden héten

A Lidl termékkínálata kiváló minőségű és egyben pénztárcabarát. Oldalunkon hétről hétre böngészheted a friss újságot amelyben a legújabb akcióikat teszik közzé, így a spóroláshoz elengedhetetlen a bárhonnan elérhető friss Lidl újság. A hagyományos Lidl szórólap helyét egyre inkább kiszorítja az online felület, de a Lidl akciós újságok nálunk mindig elérhetőek. Ezért ezen az oldalon kedvetekre lapozgathatjátok a friss Lidl akciókat. Ne feledd a Lidl akciós újság 2020 -ban is szuper ajánlatokkal vár minden héten.

Bővebben a Lidl-ről

Az első LIDL üzlet 1973-ban nyílt meg, jelenleg körülbelül 5000 üzletet üzemel. Magyarországi piacon 2004-ben debütáltak.
A Lidl számára fontosak a hazai értékeket, ezért a Lidl törekszik hogy egy több magyarországi beszállítóval alakítsanak ki üzleti kapcsolatot. Jelenleg az Lidl termékeinek 60%-a magyar beszállítóktól érkezik. A termékválasztékuk igen széleskörű: az élelmiszerárukon kívűl ruházati cikkek, barkácskellékek, elektronikus berendezések, és a sportcikkek is megtalálhatók. Ezek szintén megtalálhatóak a heti friss Lidl akciós Újságban.


Általában minden háztartásban a rezsi kifizetése után, az étkezésre megy el havonta a legtöbb pénz. Tehát ha spórolni akarsz, akkor az élelmiszer vásárlásaidat kell átnézned és elemezned. Érdemes átgondolnod, hogyan tudsz minőségi alapanyagokból készült egészséges ételeket a család asztalára varázsolni úgy, hogy a családi kassza se ürüljön ki a hónap végére. Ebben óriási segítségedre lehet a Lidl akciós újság, amiben hetente találsz olyan mindennapi alapanyagokat, igen kedvező áron, ami a változatos ételekhez szükséges.


Az Európa 28 országában jelen lévő diszkont üzlethálózat 1973-ban indult útjára, amikor Németországban megnyitották első üzletüket. Most már több mint 5000 boltot üzemeltetnek, ebből 178-at Magyarországon. A Lidl termékei ötvözik a remek minőséget a megfizethető árakkal.


Kiváló ár-érték arány és a Lidl árucikkek kéz a kézben járnak
A Lidl mottója: „Minden jót, jó áron!” Ezzel nem viccelnek. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy a kedves vásárlók a lehető legjobb áron jussanak hozzá a legjobb minőségű termékekhez.


A német minőség mellett, számos szintén minőségi árut biztosító magyar beszállítóval is szerződést kötöttek, hogy a helyi igényekhez még jobban alkalmazkodni tudjanak, és a Lidl ajánlatok a magyar vásárlók ízlését is le tudják fedni. Azonban az áruház kínálatába csak olyan termék kerülhet be, ami megüti a mércét. Saját termékcsaládjaik is vannak az élelmiszer mellett ruházat, sportcikkek, szépségápolás és a barkácsáruk között is. Saját márkás áruik közül több is díjnyertes termék, amihez bárki egyszerűen hozzájuthat. A Lidl katalógust átlapozhatod már online formátumban is, akár a tömegközlekedésen, útközben az üzlet felé. Mire odaérsz, már célirányosan töltheted meg a kosarad, és nem csak pénzt spórolsz, de időt is. Duplán jól jársz, mert tudod az idő is pénz.


A nagyobb kiszerelésű csomagok is az ár-érték arány növelését szolgálják. Régről tudjuk, hogy a nagyobb kiszerelés olcsóbb, de manapság ez már nem egyértelmű. A Lidl-ben azonban még mindig megtapasztalhatod. Az online Lidl újság oldalaira csak kattints rá és a kiszerelést is könnyedén leolvashatod.


Mentes termékek nagy választéka a Lidl-ben


A szenzációs Lidl akciók lehetővé teszik a számodra azt is, hogy ha egészségtudatos étkezés vagy esetleg ételallergiád miatt, laktózmentes, gluténmentes, cukormentes alapanyagokra és készételekre van szükséged, te is meg tudd vásárolni úgy, hogy nem mész csődbe tőle. A mentes termékek, a Vegán és vegetáriánus alapanyagok széles választékát nyomon követheted az internetes felületen is. Előre megtervezheted az egész heti menüt és a költségeket is pontosan kiszámolhatod. A letölthető mobil applikációjuk segítségével bevásárló listát is készíthetsz, de a legközelebbi Lidl boltot is megkeresheted pillanatok alatt.


A Lidl üzletek listája folyamatosan bővül

Budapesten természetesen több kerületben is megtalálhatod valamelyik boltjukat, de az ország több városában is betérhetsz egy Lidl áruházba. Egyes városokban kettőt is találsz. De a lista folyamatosan bővül, ahogy nyílnak az új üzletek. A hivatalos Lidl honlapon ezeket naprakészen megtekintheted. A nyitva tartás is vásárlóbarát, hiszen minden nap nyitva tartanak, még vasárnap is.


Tematikus hetek külföldi ízekkel


Rendszeresen tartanak tematikus hetet, így más nemzetek ízeit is megkóstolhatod és talán valamelyik termék „a konyhádban ragad”. A család kedvence lesz, így még változatosabbá tudod a menüt alakítani. A Lidl szórólap közepén találod ezeket a termékeket több oldalon keresztül is, az áruházakban pedig a kijelölt polcokon.


Archívum