Pepco Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Pepco Újság


Nem véletlen, hogy ez az új, emberi léptékkel szinte még kisgyermeknek mondható diszkontlánc máris az emberek szívébe lopta magát. Legyen az akár szingli városlakó, albérletben élő egyetemista, kisgyermekes család vagy horgolni szerető nyugdíjas, a Pepco-ban mindenki talál valamit, ami megszínesíti az életét.


De lássuk, miért is rajongunk annyira a Pepco-ért?


A Pepco ugrásszerű növekedése számokban

2013 és 2014 között összesen 500 üzletük nyílt.

2015-ben nyitottak meg az üzleteik Magyarországon és Romániában.

2016-ra megduplázták a boltjaik számát és közel 1000 üzletnél tartanak.

2017-ben már a horvátok és szlovének is vásárolhatnak tőlük hazájukban.

Jelenleg Európában több mint 1200 bolttal rendelkeznek.

Havonta több mint 11 millió vásárló fordul meg náluk.

A lengyelországi Poznan-ban lévő központjuk 450 főt alkalmaz.

Európában 11 ezer alkalmazottat tartanak számon.

Naponta 1200 raklapnyi árut szállítanak ki Európa-szerte.


Miben rejlik a Pepco ajánlatok nagyszerűsége?


A diszkontlánc arra törekszik, hogy folyamatosan a legolcsóbb bolt lehessen Európában. Ennek megfelelően tehát a Pepco akciós újságot folyamatosan érdemes követni, hiszen nemcsak a leárazások, hanem az eredetileg teljes árasnak szánt termékek is hihetetlenül barátságos, pénztárcabarát lehetőségeket rejtenek magukban.


Mit találhatsz a Pepco újságban?


A Pepco katalógusban feltüntetik az üzlet kínálatát, kiemelve a Pepco akciókat. Többnyire azok keresgélnek ebben a kiadványban, akik a ruhatárukat szeretnék olcsó, mégis divatos alapdarabokkal felfrissíteni. Különösen népszerűek a termékek a kisgyerekes családok körében, hiszen az üzletben széles választékban, nagyon kedvező áron kereshetünk gyermekünknek olyan alapdarabokat, amelyek még a leginkább kritikus ovistársak szemében is szépnek, divatosnak tűnnek.


Beszerezhetünk itt továbbá csinos felnőtt ruhadarabokat és kiegészítőket is, valamint kedveltek még a játékok, iskolaszerek, háztartási aprócikkek is. Nagyon sokan szeretik a Pepco dekorációs termékeit, ezért, ha egy olcsó, csillogó díszpárnára, plédre, asztali lámpára, képkeretre vadászol, akkor érdemes a szemedet és az ujjaidat folyamatosan rajta tartanod az Akcióleső jóvoltából digitalizált Pepco szórólapon.


Mi a baj ezekkel a kiadványokkal?


Sajnos, ezekről a szóróanyagokról azt tapasztaljuk, legalábbis az ismerősi körünkben tájékozódva, hogy nagyon kevesen kapják meg őket. Amíg egyes üzletláncok szinte folyamatosan bombázzák a postaládánkat az ingyenes újságokkal, amelyekről már azt sem tudjuk, hova tegyük őket..


Ennek okairól persze csak találgathatunk, de nagy valószínűséggel köztük lehet az, hogy az üzletek annyira népszerűek, hogy a szóróanyagok nélkül is rohannak hozzájuk a vevők tömegével.


Hogyan hidalhatod át ezt a problémát?


Ma már azonban senki számára nem kell, hogy gondot jelentsen az, hogy esetleg nem kapja meg nyomtatott formában egy áruház kiadványait. Itt, az akcioleso.hu oldalon ugyanis ezt a sajtóterméket is megtalálod könnyen lapozható, kinagyítva is jól olvasható, digitalizált formátumban. Így te is szinte bármikor és bárhonnan elérheted a legjobb ajánlatokat úgy, hogy közben nem termelsz hulladékot és nem szennyezed a környezetet.


Érdemes tehát kihasználnod a lehetőséget, hogy az esti relaxálás közepette néhány perc alatt átböngészd a legújabb ajánlatokat a kedvenc boltodban, közben pedig értesülj az aktuális kedvezményes termékekről.Archívum