Möbelix Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Möbelix Akciós Újság


Talán ezt a bútoráruházat is túl kevesen ismerik, pedig a Möbelix ajánlatok többnyire igen kedvezőek más, megszokott áruházakkal szemben. A Möbelix katalógusban végre találhatunk olyan bútorokat és kiegészítőket, amelyeket más, nagyobb cégek nem igazán forgalmaznak. Ha például szeretnénk végre egy terebélyes, kényelmes, kárpitozott, nem rácsos ágyat vagy kanapét, amelyiken két nagyobb felnőtt is kényelmesen elfér, no és persze nem is milliókba kerül, akkor érdemes lehet fellapozni a Möbelix újságot egyszerűen és gyorsan itt, az Akcióleső.hu weboldalán.


Néhány érdekesség a Möbelix-ről


Az áruház alapítási éve 1989, tehát legalább egy generáció tapasztalatát rejti már magában a tudásuk.

A céget St. Florianban alapították.

Ma már 74 áruházzal büszkélkedhetnek Európa-szerte.

Jelenleg Ausztriában, Szlovákiában, Magyarországon, Csehországban és Horvátországban találhatóak meg üzleteik.

A cégben összesen 2900 munkavállaló dolgozik, ebből több mint 300 gyakornok.

2.400.000 törzsvásárlójuk van jelenleg, akik folyamatos kedvezményekben részesülhetnek.

480 beszállító partnertől szerzik be az árut.

A Möbelix kínálatában jelenleg körülbelül 10.000 termék közül nyílik lehetőségünk választani.

A cég közvetlenül a gyártótól szerzi be a termékeit, így azok rövid időn belül elérhetők a raktárkészletről és persze, kedvező áron szerezhetjük is be őket.

Az áruházban élhetünk a házhozszállítás lehetőségével is, valamint kérhetünk helyszíni összeszerelést is.

A cégnek fontosak a minőségi szolgáltatások. Kérhetünk például helyszíni felmérést azzal kapcsolatban, hogy a náluk tervezett konyha valóban jól fog-e mutatni otthonunkban.

Kiemelt hangsúlyt fektetnek a saját márkáik kiváló minőségére, teljes körű jótállást vállalnak.


A fő irányvonal


A cégstratégia egyik fő eleme az elérhető árú lakberendezés lehetőségének biztosítása a minőség és a biztonság fenntartása mellett. Ennek érdekében közvetlenül a gyártótól szerzik be a termékeiket, közvetítők bevonása nélkül. Igyekeznek olyan termékeket behozni, amelyeket a lakosság meg tud fizetni, mégis, a lehetőségekhez képest ízlésesek, szépek és stílusosak. Előny még a minimális várakozási idő, hiszen a termékek legnagyobb része közvetlenül a raktárból elérhető.


A kapcsolódó minőségi szolgáltatások fontossága sem elhanyagolható. Elérhető például a 3D konyhatervezési lehetőség, teljesen ingyenesen, minden látogató számára. Sokaknak lehet segítség a helyszíni felmérés, amikor nem vagyunk benne biztosak, hogyan fog mutatni a gyönyörűen megtervezett konyhánk nálunk, a valóságban. Nem utolsósorban pedig a kedvező árú szállítás és szerelési szolgáltatás teszi egyszerűbbé náluk a bútorvásárlást.


Miért érdemes követni a Möbelix akciós újságot?


A cég folyamatosan igyekszik elérhető árakat biztosítani. Sajnos, azonban előfordulhat, hogy egy nehezebb helyzetben lévő család nem tudja megengedni ezeket magának. Semmi szégyellnivaló nincsen abban, hogy ilyenkor megpróbáljuk a Möbelix akciók folyamatos követésével elérni azt, hogy egyszer nekünk is jusson egy olyan szép és új bútordarab, amelyet mi is meg tudunk fizetni.


No, és persze, miért is ne spóroljunk, ha megtehetjük? Hozz ki te is nyugodtan többet a pénzedből! Hiszen, mekkora öröm az, ha ugyanannyi pénzből az ágy mellé még akár egy-két éjjeliszekrényt is megkaparinthatsz például?


Kövesd te is a Möbelix szórólap aktuális kínálatát és ne maradj le a jó minőségű, elérhető árú bútorokról és lakberendezési kiegészítőkről!Archívum