CBA Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


CBA Akciós Újság


A CBA egy szójáték vagy inkább betűjáték során létrejött márkanév, mely meg is határozza a boltok kategóriáját. A régi közértekre és ABC jellegű boltokra jellemző áruféleségeket, leginkább élelmiszert értékesítenek, de háztartási- és vegyiárukat is vásárolhatunk itt.


CBA a magyar üzletlánc


A szlogen nem a véletlen műve. A CBA üzletlánc közvetlenül a rendszerváltás után 1992-ben alakult. Tíz magyar kereskedő fogott össze, hogy megmentsen 17 privatizálás alá eső közértet. Így esett, hogy beszerzési társulásként Budapesten létrejött a magyar élelmiszer üzletlánc. Később vidékre is terjeszkedtek, így már több mint ezer CBA üzletben vásárolhatunk országszerte. 2005-től franchise rendszer alapján működnek, ezért kisebb és nagyobb boltokat is láthatunk CBA felirattal, például CBA Príma vagy CBA Cent. Az elnevezések egyúttal jelölik a bolt típust is. Az üzletek között a kisbolttól a hipermarketig mindenféle méretű megtalálható. Jellegzetes piros-fehér logójuk messziről vásárlásra csábít.


A pirossal mindenki nyer


Mint mindegyik nagyobb élelmiszer láncnak a CBA-nak is vannak saját márkás termékei, amit jóval kedvezőbb áron tudnak értékesíteni. Ezek az árucikkek olcsóbb, mégis jó minőségű termékek, így a pénztárcád sem ürül ki, ha ezekből állítod össze a kosarad tartalmát. Milyen meglepő, a Piros márkanevet kapta ez a típusú termék. Tehát, ha Piros márkát vásárolsz, akkor nyersz, sőt duplán is, mert kedvező áron jó minőséghez jutottál hozzá.


CBA akció minden héten


Az akciók itt sem maradhatnak el. A CBA akciós újságban átlátható szerkesztésben, minden felesleges elterelő grafikát mellőzve találhatod meg az aktuális CBA akciókat. Azért, hogy könnyebb legyen a számolgatás, a termékek árai jól látható piros mezőben vannak feltüntetve. Válogasd össze a CBA szórólap alapján, mire lesz szükséged a héten, és irány valamelyik CBA üzlet! Ha nem volt időd átlapozni a CBA újságot ne csüggedj, a telefonodon keresztül is megteheted oldalunkon, hiszen minden CBA katalógust feltöltünk, hogy teljes legyen a repertoár.


Vedd a hazait! Védd a hazait!


Magyar üzletláncként nem volt kérdés, hogy a CBA is csatlakozik azon vállalatokhoz és magánszemélyekhez, akik a hazai termékek vásárlását szorgalmazzák.


A Magyar Termék nonprofit Kft. által indított „Vedd a hazait! Védd a hazait!” címmel indult programjának célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar termékek vásárlásának fontosságára. Sokan csatlakoztak a kezdeményezéshez és egyes cégek, mint a CBA is, a reklámanyagaikban is szerepeltetik a mozgalom logóját és üzenetét. A CBA is számos hazai beszállítóval áll szerződéses viszonyban, így mindig friss termékeket tud kínálni a betérő vásárlóknak.


Piros praktikák


A CBA különböző főzési és háztartási praktikák megosztásával is kedveskedik törzsvásárlóinak. Leginkább receptekkel segíti a háziasszonyokat a menü kitalálásának sokszor nehéz feladatát megoldani.


A CBA is házhoz megy


Mint mindenki, a CBA is halad a korral. Interneten is megrendelheted a CBA katalógusból a szükséges termékeket, és akár már másnap házhoz is viszik neked. Ha telefonon szeretsz rendelni, könnyebben megteheted, ha letöltöd az onlinePrima mobilappot. A kiszállítási területeket folyamatosan bővítik, amit a weboldaluk „hova szállítunk” menüpontjában követhetsz nyomon.


Nézelődj online az akciós újságok között itt nálunk, az Akcióleső.hu-n, és rendelj online, vagy vásárolj céltudatosan és célirányosan a CBA valamelyik hozzád közel eső boltjában!Archívum