Interspar Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Interspar Akciós Újság


Bár a „nagy” Interspar is közelinek minősülhet többek számára, hiszen ezeket az üzleteket is igyekeznek nagyobb bevásárlóközpontokba, forgalmas tömegközlekedési csomópontokba telepíteni, többnyire mégis kicsit másképp gondolunk rájuk. Ezek az üzletek ugyanis jóval nagyobbak és jóval szélesebb kínálattal is rendelkeznek. Itt is megtalálhatjuk a kedvenc egészséges élelmiszereinket, ide mégis inkább többnyire akkor jövünk, amikor egy hajszárítóra, porszívóra vagy ventilátorra van szükségünk.


Kezdjük néhány érdekességgel!

Az országban 14 Interspar működik.

Az üzletlánc saját fenntartású üzletekből és franchise partnerekből áll.

A saját üzemeltetésű üzletek száma 282, míg a franchise partnereké 190.

A partnerek neve: Spar Partner, Spar Market, OMV-Spar Express és LUKOIL-DESPAR.

A mai Spar-csoport tagjait régen még más néven ismerhettük. Ők voltak például a Plus és a Kaiser’s.

Magyarországon a cégcsoport a hivatalos működését 1990 végén kezdte meg.

A vállalat magyarországi központja Bicskén található.

Mind a Spar, mind az Interspar üzleteket igyekeztek jól megközelíthető helyeken elhelyezni.

A magyar kiskereskedelmi piac 11 százalékát a Spar-hoz tartozó áruházak jelentik.

Egyébként egy hatalmas üzletláncról van szó, amelyik nemcsak Európában, hanem több földrészen is jelen van.

Összesen mintegy 400 ezer négyzetméternyi területen szolgál ki vevőket a cégcsoport a világ 48 országában.


Mit találhatsz meg az Interspar akciós újságban?


Az Interspar újság böngészgetése során számos különlegességre bukkanhatsz. Amikor itt, az Akcióleső.hu oldalán fellapozod az Interspar katalógust, szinte kinyílik előtted a világ.  Az Interspar ajánlatok között fellelheted a Spar-ban megszokott, kiváló minőségű élelmiszereket, a friss, hazai biozöldséget, a glutén-, laktóz- és cukormentes termékeket is. Megtalálod itt a kedvenc kozmetikumaidat, tisztító-és tisztálkodószereidet is, nem kell máshova menned az illatos mosószerért és öblítőért akkor sem, ha a környezetbarát, zöld háztartás híve vagy. Ezeket tehát itt is ugyanúgy beszerezheted, mint a közeledben lévő kisebb, piros logós szupermarketben, azonban ez az üzlet további meglepetéseket is tartogathat számodra.


Miben tér el az Interspar és a Spar üzletek kínálata?


Az Interspar már egy hipermarket-jellegű konstrukció a Spar szupermarketekkel ellentétben. Azaz, itt elvileg ugyanúgy mindent megkaphatunk.


Másik különbség, hogy az Interspar nem egy úgynevezett full-sortiment jellegű üzlet, ahol különböző osztályokon mindent megkaphatunk, nincsen például kertosztály, ruházati osztály vagy könyvosztály. Ők alapvetően élelmiszer-jellegű kereskedésként üzemelnek, amit kiegészítenek kiváló, többnyire szezonális ajánlatokkal. Így fordulhat elő, hogy időnként tolongás van az Interspar előtt, jellemzően kisebb-nagyobb háztartási, konyhai vagy szépségápolási jellegű műszaki termékekért.


Érdemes tehát folyamatosan figyelemmel kísérni az Interspar szórólapok kínálatát, hiszen számos szezonális Interspar akció lehet igencsak szívet melengető.


Figyeld te is az Interspar újságot az Akciólesőn és ne maradj le a szuper meglepetésekről ebben az üzletben sem!Archívum