OBI Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


OBI Akciós Újság


Építkezés, felújítás vagy kertrendezés előtt állók számára gyakorlatilag kikerülhetetlen, hogy kapcsolatba lépjenek egy barkácsáruházzal. Az OBI széles választéka, kedvező árai, változatos kiszállítási lehetőségei pedig sokakat arra inspirálnak, hogy erre az áruházra essen a választásuk. Érdemes mindenképpen szemmel tartani az OBI katalógust, hiszen ez ma már semennyi fáradságba sem kerül az internet és az Akcióleső.hu oldal segítségével.


Néhány érdekesség az OBI történetéből


Az európai hálózattal rendelkező barkácsáruházat 1970-ben alapították Wermelskirchenben.

Az első áruházat a németországi Hamburgban nyitották meg, szintén ebben az évben.

Mivel az OBI a Tengelmann csoport tagja, ezért a sokak által kedvelt SuperShop kártyát is használhatjuk ezekben a boltokban.

Az üzletlánc Magyarországon 1994-ben kezdte meg működését.

Az OBI a német tőzsdén is képviselteti magát.

Jelenleg Ausztriában, Bosznia-Hercegovinában, Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon, Németországban, Olaszországban, Oroszországban, Svájcban és Szlovéniában van jelen a cég.

Magyarországon 29 áruház található meg, a legújabb 2015-ben nyílt meg.

Székesfehérváron egy korábbi Praktiker áruház helyén.

A cég magyar nyelvű honlapján elérhető és kereshető szinte a teljes terméklista, és bizonyos esetekben lehetőség nyílik kiszállítást is kérni.

Ha kiválasztjuk az „Én áruházam” menüpont alatt a hozzánk legközelebb eső áruházat, akkor az aktuálisan elérhető készletről is kaphatunk információt.


Mit szerezhetsz be innen?


Az OBI akciós újságban fellelhető termékek leginkább építőanyagok és az építkezéshez, felújításhoz, barkácsmunkához szükséges eszközök, gépek és szerszámok. Nemcsak akkor érdemes azonban böngészgetni az OBI szórólapot, amikor valamilyen nagyobb volumenű átalakítást tervezünk. Hiszen az OBI ajánlatok között találhatunk olyan apróbb háztartási cikkeket vagy lakberendezési elemeket is, amelyeket máshol hiába keresünk, esetleg csak túl drágán vagy túl magas árkategóriában érhetünk el. Bátran figyeld az OBI újságot akkor is, ha csak egy fogantyú vagy egy zsanér hiányzik a szekrényedről! Gondolhatsz rájuk mindenféle kerti bútor, dekoráció és kiegészítő hiánya esetén is, de természetesen megtalálható itt rengeteg különböző padlóburkolat, festék, tapéta és csempe is – nem véletlen, hogy ezekről ismerjük ezt az áruházat leginkább.


Amikor nem bírod el a terheket


Nem feltétlenül van mindenkinek lehetősége a szállításra, különösen akkor, amikor több mázsa csempét, járólapot, cementet vagy csemperagasztót kellene cipelni. Bizony, ez még a legjobb fizikummal is igencsak nehezünkre eshet. Jó hír azonban, hogy az áruház erre is gondolt, hiszen kedvező árú kiszállítási lehetőséggel is kedveskedik nekünk. Vidéken vagy az áruháztól messze élőknek érdemes lehet élni az előre foglalás lehetőségével, ekkor egy bizonyos ideig félreteszik nekünk az adott árut, hogy mire odaérünk, biztosan ne vigyék el az orrunk elől. Ennek általában nincsen külön díja sem, tehát tulajdonképpen egy szívességnek tekinthető. Az árut pedig akár ki is készítik számunkra és lehetőségünk nyílik a vevőszolgálaton átvenni azt.


Ebben az áruházban tehát módod van kedvező áron beszerezni a legfontosabb holmit, ami egy felújításhoz szükséges. Ha pedig jól szeretnél járni, akkor érdemes követned az OBI akciókat az Akciólesőn, hogy biztosan ne maradj le a legjobb ajánlatokról, leárazásokról! 


Ne hagyd ki te sem a lehetőséget és böngészd folyamatosan oldalunkat, ahol akár az akciós kiadványok alatt az akciós termékeket külön listázva is megtekintheted!


Hasonlítsd össze bátran oldalunk segítségével a különböző áruházak árait, hogy biztosan a legjobban jöjj ki anyagilag a felújításból!Archívum