Penny Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Penny újság - Hétről hétre új akciók

Megújuló Penny akció vár minden héten. A legjobb Penny akciókat, termékeket tesszük elérhetővé, hogy ne maradj le egyetlen ajánlatról sem, mindezt egy jól átlátható felületen.

Ha igazán kedvező árú termékeket keresel a Penny egy kitűnő választás, legyen szó egy nagyobb bevásárlásról, vagy akár a napi áruk beszerzéséről.

Böngészd online a legújabb szórólapokat és válogass kedvedre az akciós termékek között.


Penny Akciós Újság


Látszólag talán kissé megosztó üzlet a Penny, pedig csak kevesen ismerik igazán. Az biztos, hogyha az ár nagyon sokat számít, akkor mindenképpen érdemes böngészgetni a Penny ajánlatokat itt, az Akcióleső.hu oldalán. A Penny akciók ugyanis biztosan mindenkit levesznek majd a lábáról.


Mit érdemes tudni a magyarországi üzletláncról?


Időrendben a negyedik magyar diszkontláncról van szó. Érdekesség, hogy az első három már gyakorlatilag kivonult a magyar piacról, illetve részben más cégek vásárolták fel őket.

Sok üzlettel ellentétben a Penny-ben könnyű tájékozódni, hiszen az üzletei egységes alaprajzzal rendelkeznek.

Szinte mindegyik üzletük rendelkezik saját parkolóval.

Szinte mindenhol van elegendő bevásárlókocsi, így a bevásárlókosarakkal csak elvétve találkozunk.

Egyike a kevés a hazai diszkontláncnak, amelyiknek van hűségprogramja.

Jelenleg egyedül itt kaphatók gyógyszerek is a diszkontok közül.

Ez volt az első diszkontlánc, amelyik újságot is kezdett árusítani.


Mi a különleges még ezekben az üzletekben?


A Penny volt Magyarországon az első úgynevezett hard-diszkontlánc. Ez azzal jár, hogy itt szinte kizárólag saját márkás termékekkel találkozunk. A Penny akciós újságban is megfigyelhető árucikkeket nem igazán kapjuk meg máshol sem. Cserébe viszont a Penny katalógusban kizárólag jó minőségű, nagy arányban hazai élelmiszert és háztartási cikket találunk, sokszor hihetetlenül baráti áron. A Penny szórólap termékei többnyire megfizethetők a legszerényebb költségvetésű magyar családok számára is.


Mit vásárolhatunk itt?


Az alapvető élelmiszereken, háztartási cikkeken, kozmetikumokon, tisztító- és tisztálkodószereken kívül számos szezonális ajánlattal, hihetetlen kedvezménnyel is kedveskedik az üzletlánc. Érdemes figyelni rendszeresen itt, az akcioleso.hu oldalon a legújabb lehetőségeket, hiszen a ruhaszárító-kötéltől kezdve a tuti autósülés-tisztító-habon át a legcukibb Jégvarázsos gyerekjátékokig szinte mindent megtalálhatunk itt időnként. Ehhez azonban nagyon szemfülesnek kell lennünk, mert sajnos ezek a szuper, időszakos ajánlatok csak erősen korlátozott létszámban vannak jelen az üzletekben.


Mit szeretünk még itt?


Többeknek fontosak a sokrétű hűségprogramok. Sokan szeretik a pontgyűjtési lehetőségeket, hiszen így gyakorlatilag ingyen juthatnak például egy-egy jó minőségű edényhez vagy időnként a gyerekeknek egy-egy játékhoz, plüsshöz. Az akciós kiadványban rejtvényt is találhatunk, ezt is érdemes kitölteni, hiszen egészen szimpatikus nyereményekkel kedveskednek azoknak, akik vették erre a fáradságot és még a szerencse is rájuk mosolygott.


Amikor nem mehetsz el a Penny mellett


Sajnos, nincs mit szépíteni azon, hogy sok embernek kell gyakorlatilag minden fillért megszámolnia. Ahhoz, hogy túléljük, átéljük a legnehezebb helyzeteket, muszáj spórolnunk. Ehhez pedig olyan módszereket is be kell vetnünk, amelyektől korábban esetleg ódzkodhattunk. Ilyen lehet sokak számára a Penny újság böngészgetése és az akciók figyelése is.


Viszont, az első hidegrázás után, amin túlestünk a családunk túlélése érdekében, könnyen rájöhetünk, hogy nem is olyan rossz dolog ez és arra is, hogy ebben aztán igazán semmi szégyellnivaló nincs. Teljesen törvényes, biztonságos lehetőség arra, hogy minőségi élelmiszerhez és alapcikkekhez juttassuk magunkat és a háztartásunkat akkor is, ha nagyon szorosra kell húznunk a nadrágszíjat.


Az akciólesés ráadásul ingyenes és ma már, az internet és az oldalunk segítségével kényelmes is. A nyomtatott kiadványt pedig nyugodtan elhasználhatjuk gyújtósnak vagy ablakpucoláshoz.


Keresd tehát te is a digitalizált Penny akciós kiadványt oldalunkon és ne maradj le a legjobb lehetőségekről!Archívum