JYSK Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


JYSK Akciós Újság


A JYSK akciós újság számos olyan terméket kínál hétről-hétre kedvező áron, amivel kényelmesebbé és otthonosabbá teheted a lakásodat. A JYSK akciók két hétig érvényesek, de vannak termékek, amiket egész évben jó áron kaphatsz meg. Ezek a „Mindig alacsony ár” megjelöléssel vannak ellátva. Könnyen megtalálod a JYSK szórólapban és az áruházban is őket.


JYSK történelem


A JYSK lakberendezési üzletlánc története 1979-től indul. Dániában nyílt meg első üzletük, amit sorra követtek az újabb üzletnyitások. Hamarosan a nemzetközi porondra is sikerült belépniük a modern stílusú, skandináv ihletésű, letisztult lakberendezési termékeikkel. Mára már több mint 50 országban képviseltetik magukat. Csak Magyarországon nyolcvan áruházzal büszkélkedhetnek. Az első üzlet 2005-ben nyílt meg a vásárlók nagy örömére és azóta is rendületlenül, változatlan minőségben kínálja portékáit a magyar vásárlóközönségnek.


JYSK újság az interneten


A JYSK ajánlatokat a honlapon is nyomon követheted, és tematikusan a JYSK katalógus is bemutatja a termékpalettát. Mindezeket már régóta, a digitális kor szellemének megfelelően online formában is böngészheted. Természetesen a papír alapú JYSK szórólapok is élnek még, azok számára, akik a kézzel fogható olvasnivalót kedvelik.


Mi mindent szerezhetünk be a JYSK áruházakban?


A JYSK az alvás szakértője. A memóriahabos matracoktól kezdve az ágyneműkön és az ágyneműhuzatokon keresztül a hálószoba dekorációig minden a kellemes pihenést és a nyugodt álmokat szolgálja. De az otthonunk nem csak hálószobából áll, tudják ezt a JYSK-nél is. Éppen ezért a lakás összes helyiségébe tudnak valami szépet, praktikusat és dekoratívat kínálni. A dán lakberendezési üzletlánc minőségi és letisztult termékeivel komfortosan berendezheted a nappalitól kezdve, a konyhán át a teraszodig az otthonodat úgy, hogy a legkellemesebb környezetet hozd létre a családod számára. A fürdőszoba sem maradhat ki a szórásból. A pihe-puha törölközők számos színváltozatát minden évszakban vonzó áron vásárolhatod meg, és a fürdőszobai kiegészítők között is biztosan találsz olyan árnyalatút, ami éppen a te fürdőszobád színéhez és stílusához illik.


Magazinba illó lakást szeretnél?


Az ezredfordulóra a hétköznapi családok lakásai is nagy változáson mentek keresztül. Már nemcsak a hírességek otthonai valók a magazinok címlapjára, hiszen a te otthonod is nézhet úgy ki, mint a sztárok és művészek otthona. Ha szeretnéd, például a skandináv minimál stílus a te lakásodban is megvalósítható. A JYSK áruházakban nagy választékban találsz hozzá letisztult vonalvezetésű árucikkeket és a pénztárcádba sem kell olyan mélyen nyúlnod. A JYSK akciók a bútorokra is kiterjednek. Kényelmes kanapéra, tágas gardróbszekrényre, elegáns étkező asztalra és hozzá illő székekre vagy strapabíró rattan kerti bútorra van szükséged? Ezeket mind megtalálod a JYSK üzleteiben, az ország számos városában. Budapest minden szegletében benézhetsz egy JYSK áruházba és gyönyörködhetsz, vagy csak ihletet meríthetsz a kiállított darabokból.


Évente többször is hatalmas akciók


Évente több alkalommal is akár 70 százalékos kedvezményt is hirdetnek. Nagy népszerűségnek örvend az „ami a táskába belefér” akciójuk is. A JYSK táskába, amit ajándékba kapsz, annyi áru vihető 15 százalék kedvezménnyel, ami belefér úgy, hogy a fülénél fogva a pénztárig tudd vinni. Mindenre, még a csökkentett áru termékekre is jár a kedvezmény. Ilyen nincs máshol, használd ki te is.


Archívum