Praktiker Akciós Újság

Praktiker Akciós Termékek


Praktiker Akciós Újság


Attól kezdve, hogy az első saját lakásunkat vagy házunkat megvásároljuk, nem tudunk élni a barkácsáruházak nélkül. A Praktiker nagy segítség akkor is, ha csupán egy új tömítőgyűrűre van szükség, de a legnagyobb volumenű felújításokhoz is megtalálunk itt szinte minden alapanyagot. A szerencsésebbek pedig a kedvező árú kiszállítás élményét is élvezhetik. Kár, hogy kőművest még nem lehet bérelni náluk, de talán majd egyszer ez is eljön.


Néhány gondolat az áruházról


Nemzetközi vállalatról van szó, amelyik 1978-as alapítása óta számos különböző helyen működtetett üzleteket a világban.

A cég székhelye Hamburgban, Németországban található, ebből pedig jogosan következtethetünk arra, hogy itt csakis a legjobb német minőségre, precízen előállított alapanyagokra számíthatunk. Persze, csak akkor, ha van lehetőségünk megfizetni a felső kategóriás darabokat.

Országunkban 20 üzletük található meg és mintegy 1200 alkalmazottnak adnak munkát.

Bár az üzletlánc nálunk 2016-ban más tulajdonoshoz került, a név és az arculat továbbra is a régi maradt.

A webshop egészen korán elindult,  2006 óta tekinthetjük meg a termékkínálatot az interneten.

Sokan dicsérik a telefonos vevőszolgálatot is, amelyik szintén ebben az évben kezdte meg működését hazánkban.

A cég anyavállalata többször cserélődött az idők során.

Bár a cég sajnos átélt egy komolyabb válságot, amikor csődöt is jelentettek, ennek hatása nálunk gyakorlatilag nem volt érzékelhető.

A cég 1982 óta alkalmazza a diszkontelvre épülő stratégiát. Azaz, viszonylag kicsi a választék, cserébe az árak nagyon alacsonyak is lehetnek.


Mit vehetsz a Praktikerben?


Amikor a Praktiker újságot böngészgeted, te is láthatod, hogy az áruházlánc kínálata egészen széleskörű. A Praktiker katalógusban tulajdonképpen a legkisebb alkatrésztől a legnagyobbig mindent megtalálsz, ami a házfelújításhoz, kertszépítéshez kell. Ha éppen csak egy csap kell a fürdőszobába, esetleg egy új kilincsen, kádkilépőn vagy zuhanyfüggönyön gondolkozol, akkor is érdemes fellapozni a Praktiker akciós újságot, hiszen könnyen lehetséges, hogy ezeket az apróságokat is sokkal kedvezőbb áron megtalálod itt, mint egy felkapott bútorboltban vagy butikban, még úgy is, hogy a házhozszállítás árát is belekalkulálod.


Hogyan tudsz még többet spórolni?


A Praktiker ajánlatok többnyire kímélik a pénztárcánkat, kivéve persze akkor, ha te kimondottan a magas kategóriás csúcsminőségre utazol – viszont az jó hír, hogy ezen a szinten is lehetőséged nyílik itt vásárolni.


Ha törzsvásárló lennél – hiszen egy felújításnál, lakásvásárlásnál vagy akár egy költözésnél is nagy valószínűséggel több mindent kell majd innen beszerezned –, akkor jó, ha tudod, hogy élhetsz a Törzsvásárlói Kártya lehetőségével. Ez szinte minden esetben legalább 10%-os kedvezményt biztosít a teljes vásárlásod árából. Sokszor még az eleve leárazott utolsó darabok vagy kifutó darabok beszerzése után is megtisztelnek további néhány százalék engedménnyel így.


Amivel még nyerhetsz az nyilván az, ha folyamatosan követed a Praktiker akciókat itt, az Akcióleső.hu oldalon. Nemcsak a Praktiker szórólapon megjelent kedvezményekre érdemes figyelni, hanem olyan szezonális lehetőségekre is, mint a szezonvégi általános leárazások. Fürdőszoba felújításhoz például januárban vagy szezonon kívül jó eséllyel olcsóbban találhatod meg itt a hozzávalókat.


Élj te is a lehetőséggel: kövesd a legfrissebb kiadványokat és kedvezményeket nálunk, hogy mindig a legjobb áron juthass hozzá a barkács eszközeidhez is!Archívum