Mömax Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Mömax Akciós Újság


A kedves, vidám, fiatalos bútoráruházat még viszonylag kevesen ismerik hazánkban. Pedig igazán élénk színfoltot jelenthet, feldobhatja az állóvizet, az évtizedek óta megszokott lakberendezési trendjeinket. Ha egy kis kedvességgel, pajkosan üdítő, kellemes színjátékkal szeretnéd feldobni az otthonodat, ráadásul fiatalok, első albérletbe költözők pénztárcájára szabott árakon, akkor neked is érdemes lehet vadásznod a Mömax akciókra.


Érdekességek a Mömax-ról


Az első áruház 2002-ben, az ausztriai Dornbirn-ben nyílt meg.

Azóta Ausztriában és Németországban, később pedig Magyarországon, Bulgáriában és Romániában nyílt új üzletük, ha az időrendi sorrendet követjük. A legújabb áruházak Svájcban és Lengyelországban épültek fel.

Leginkább bútoráruházként tartják számon magukat, de ezen felül számos lakberendezési kiegészítővel, barkácsáruval, valamint kertszépítéshez szükséges holmival is ellátják a hozzájuk betérő vásárlókat.

Az áruházak átlagos eladótere 6000 és 8000 négyzetméter közötti.

Tervezik az Európán kívüli terjeszkedést is.

Nagy hangsúlyt fektetnek a digitalizációra, így hamarosan ezen a területen is nagy változások várhatók náluk.

Új generációs áruházaikban már háromdimenziós virtuális sétát is tehetünk, digitális árkijelzéssel és önkiszolgáló kasszákkal is találkozhatunk.

Országunkban is folyamatosak a fejlesztések, például egy új elosztó raktárbázis építése zajlik a Budapest közeli Nagytarcsán, illetve tervezik további áruházak építését is.

Jelenleg tehát összesen 80 áruházuk üzemel 8 különböző országban, ahol is több mint 3000 munkatárs áll a szolgálatukban.

Több mint egymillió törzsvásárlóval is büszkélkedhetnek jelenleg.

Fontosnak tartják a tökéletes minőségű ügyfél tájékoztatást és a legapróbb hibákért is teljes körű jótállást vállalnak.

Törődnek a munkatársaik jóllétével, biztosítják számukra a folyamatos fejlődési lehetőséget. Kiemelt figyelmet fordítanak a megfelelő munkakörülményekre és igyekeznek inspirálni, motiválni őket.


Miért olyan különlegesek a Mömax akciók?


Amikor a Mömax akciós újságot böngészgeted, azt láthatod, hogy a Mömax ajánlatok mások, mint amiket megszoktunk már gyakorlatilag mindenféle áruházban. A Mömax újságban az árak jellemzően nem 999-re végződnek, hanem ennél sokkal érdekesebb, többnyire ugyanabból a számjegyből álló számsorok találhatóak meg helyettük. Már csak érdekességképpen is érdemes fellapoznod a Mömax katalógust itt, az Akcióleső.hu oldalán, hiszen ez egy olyan különlegesség, amelyet nem mindennap lát az ember. Ezen felül természetesen a Mömax szórólapon is megtalálod az aktuális akciókat, amellyel ebben az üzletben is sokat tudsz spórolni. Érdemes ezért mindig rajta tartanod az ujjadat oldalunkon.


Miért érdemes még ide járni?


Ezt az üzletet sokan szeretik még a fiatalos hozzáállásáért, az európai színvonalú, modern szolgáltatásokért. Sokaknak jelenthet például nagy segítséget a kedvező árú, korrekt szerződési feltételekkel rendelkező kisteherautó-bérlési lehetőség, amivel akár több áruházból beszerzett holmit is elszállíthatsz egy fuvarral, hiszen napidíjas ajánlatuk is van. Kutyabarátoknak jó hír, hogy az üzletben nagy gondot fordítanak a házi kedvencekre is. Mód nyílik továbbá 3D konyhatervezésre, lehet kérni szállítást és szerelést, illetve korrekt áruhitelt is biztosítanak.


Élvezd a fiatalos lendületet, vigyél színt az életedbe és csempéssz néhány üdítő színfoltot a mindennapok megszokott monotonitásába!


Kövesd te is az aktuális kiadványt egyszerűen, könnyen és gyorsan és találj ebben a modern, fiatalos áruházban is kedvedre való holmit, amivel felfrissítheted, feldobhatod otthonodat!Archívum