Kik Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Kik Akciós Újság


Bár talán még mindig viszonylag kevesen ismerik a Kik áruházlánc nagyszerű termékeit, azaz a diszkont árú textil-alapdarabokat, az biztos, hogy aki egyszer szerencsésen vásárol náluk, biztosan vissza fog járni hozzájuk.


Néhány érdekesség a Kik-ről


Egy modern üzletről van szó, hiszen 1994-ben alapította Stefan Heinig, a Tengelmann csoporttól. Ezek után pedig relatív hosszú idő után jutott el egyes európai országokba.

Megnyugtatóan hangzik, hogy a KiK betűszó jelentése: „Kunde ist König”, azaz a „vevő a király”. Ezek alapján tehát mindenképpen egy vevőbarát, barátságos üzletláncról beszélhetünk.

A cég jelenleg körülbelül huszonötezer alkalmazottat foglalkoztat, Németország hatodik legnagyobb textilgyártó cégének minősül.

2013 és 2017 között az üzletek megjelenését radikálisan modernizálták. A domináns színük jelenleg a piros, amelyet szürke vesz körül.


Miért szeretjük a modern textileket?

Az üzletlánc mára elérte, hogy – személyes véleményünk alapján – egyes ruházati termékekből a legolcsóbb legyen a magyar piacon is. A Kik ajánlatok gyakorlatilag verhetetlenek, sokszor olyannyira, hogy a turkálók, a használt ruha piac árait is lekörözik. Sajnos, a Kik katalógus egyelőre kevés háztartás postaládájában kap helyet, de itt, az Akcióleső.hu oldalon mindig rá tudtok keresni a legjobb Kik akciókra.


A cégnek az ár mellett fontos a fenntarthatóság is, hiszen például a műanyag szatyrok helyett kedvező áron kínálnak újrahasznosítható textiltáskákat a ruháink szállításához. Ennek köszönhetően egy évben körülbelül 33.000 műanyag szatyorral kevesebb szemét szennyezi a környezetet.


Elnyűhetetlen ruhák a legkisebbeknek


Sok kisgyermekes család vásárol szívesen az üzletben, hiszen az egyik erősségük a gyermekruha. Erős, strapabíró anyagból készült, egymással és más márkákkal is jól variálható, a trendeknek megfelelő stílusú holmit nagy valószínűséggel fogunk találni itt a szemünk fényének.


Méretváltás, évszakváltás, ovikezdés előtt sokat spórolhat egy család, ha beszabadulnak ide. Szinte pillanatok alatt össze lehet válogatni egy gyermek aktuális ruhatárát itt, sokszor pedig hihetetlen akciókra is bukkanhatunk.


Elindulás előtt érdemes egy pillantást vetni a Kik akciós újságra az Akciólesőn, hiszen így nemcsak célirányosan, gyorsan haladhatunk, hanem több pénz is maradhat a bankszámlánkon.


A legnagyobb a legnagyobbakra is gondol!


Az anyukák, apukák és persze mindenki más nagy örömére a boltban nemcsak kistestűek tudnak magukra vásárolni. Bátran keresgélhetünk itt akkor is, ha teltebb idomokkal, nagyobb méretekkel áldott meg bennünket a sors.


Érdemes egyből az XXL-es sarkot megcélozni, de el ne felejtsd, hogy a szezonális akciók között is juthat neked pár örömszerző zsákmány!


A Kik szórólapon külön kihangsúlyozzák a nagyobb méretben is gyártott termékeket, így ebben az esetben is lehet előre gondolkodni, spórolni.


Háztartási cikk, játék, dekoráció elképesztően alacsony áron


Ezek azok az apróságok, amelyeket semmiképpen nem szabad kihagyni, ha már egyszer vettük a fáradságot és elutaztunk ebbe az üzletbe. A nagyobb ruha-beszerzés mellé mindig találhatunk egy-két olyan, filléres mütyürt, amelyet már régóta kerestünk.


A hatalmas, ömlesztett gyűjtődobozok áttúrása azonban órákat is igénybe vehet. Javasoljuk inkább a Kik újság utolsó oldalainak átbogarászását indulás előtt, hiszen így rengeteg időt nyerhetünk.


Próbáld ki te is a Kik-et és élvezd a barátságos árú textil-alapdarabokat!

A digitalizált akciós szóróanyag átnézésével pedig rengeteg pénzt, időt és energiát takaríthatsz meg!


Archívum