Tesco Akciós Újság

Akcióleső Webáruház Akciós Termékek


Tesco Akciós Újság


Ha nagybevásárlás és akciós áru, akkor Tesco. Sokan gondolják ezt így Magyarországon is, hiszen nálunk is talán ez a legnépszerűbb üzletlánc. Óriási alapterületű áruházaikban széles a választék nemcsak élelmiszerből, hanem a háztartásba szükséges egyéb termékekből is. Kínálatukban az elektronikai cikkektől kezdve a ruházati termékekig mindent egy helyen beszerezhetsz, verhetetlen árakon. Alapelvük éppen ez, hogy széles és változatos termékkínálatukkal könnyebbé tegyék az emberek életét.


Tesco Élelmiszer-mentő program


A Magyarországon 2013 óta futó Tesco Élelmiszer-mentő program is az emberek, főleg a rászorulók életének könnyebbé tételét célozza meg és a Tesco ezzel a programmal küzd az élelmiszer pazarlása ellen is. A Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel közösen működtetett program a járvány idején is zavartalanul működik. A 201 magyarországi Tesco áruházból 185 vesz részt a programban és naponta válogatják, gyűjtik és adományozzák a már nem eladható, de még fogyasztható élelmiszert a rászorulóknak. Minden munkanap végén szortírozzák és ellenőrzik ezek minőségét, majd másnap reggel ki is szállítják.


A zöldség-gyümölcs pazarlást is meg szeretnék állítani, ezért a „Perfectly Imperfect” elnevezésű kezdeményezéssel a zöldség-gyümölcs beszállítóktól felvásárolják a mérethibás és esztétikai hibás szezonális zöldségárut, amelyeknek egyébként kifogástalan a minősége, csak kicsit „csúnyák”.


100 éve Tesco


Jack Cohen alapította 1919-ben, de az első üzletet csak 1929-ben nyitott meg Londonban. Innen indult hódító útjára és 1994-ben Magyarországra is eljutottak. Szombathelyen nyílt az első áruház, azóta pedig országszerte további 200 Tesco áruházba térhetünk be a bevásárlást lebonyolítani.


Tesco akciós újság - "a családtag"


A Tesco szórólapok már régóta landolnak a háztartások postaládáiban. Szinte alapkellékei a mindennapoknak. Olyan régóta kapjuk, hogy már természetes, ha egy Tesco újságot látunk a konyhaasztalon. Sőt automatikusan át is lapozzuk. Biztos, hogy mindig találunk benne olyan Tesco ajánlatot, ami a kedvünkre való, és amire éppen szükségünk is van. Hetente több prospektust is kiadnak, mert külön szedik tematikusan is. Ha van gyermeked, biztosan átlapoztad már néhányszor te is a Tesco katalógusok közül a játék katalógust, vagy az iskolakezdés közeledtével a tanszereket egy csokorba szedő akciós Tesco újságot.


Saját márkás termékek


A rendszeres Tesco akciókon felül a saját márkás cikkeiket folyamatosan gazdaságos áron vásárolhatod meg. Nem véletlenül lett a 1998-ban elindított saját márka neve Tesco Value, azaz Tesco gazdaságos. Ezeket a termékeket más üzletek polcain nem találhatod meg. Jellegzetes csomagolásukat már messziről felismerheted, és biztos lehetsz a rendkívül kedvező árukban is. Ezek főként élelmiszerek, de egyéb áru típusokból is készül saját Tesco márka. Például az F&F a saját ruhamárkájuk. De fitt termékek is vannak saját márkában.


Minden vásárló találja meg a számára fontos terméket!


Az óriási választék nem nélkülözi a mindenféle mentes termékeket sem. Ha bármilyen okból laktózmentes, gluténmentes, tojásmentes, cukormentes étrendet kell folytatnod, a Tesco-ban megtalálod hozzá a friss alapanyagot.


Az összes Tesco akciós újságot megtalálod itt nálunk az oldalon elektronikus formában, így nem maradsz le egyetlen akcióról sem. Sőt össze is tudod hasonlítani az üzletek árait, így mindig a legkedvezőbb áron tudsz vásárolni.Archívum