A megfelelő érettséggel a teljes íz érdekében: A Klarstein Steakhouse Pro húsérlelőszekrény nemcsak steakeket, hanem szalámit, sonkát vagy száraz érlelésű sertéshúst is finomít. A száraz érlelés a húsok finomításának egyik legrégebbi és legjobban bevált módszere. A beépített UVC-rendszer biztosítja a belső antibakteriális tisztaságot, garantálva, hogy semmi sem károsítja az értékes húsdarabokat. Minden beállítás könnyen elvégezhető az ajtó külső oldalán található érintőképernyős kezelőpanel segítségével, és az érési folyamat néhány héten belül automatikusan lezajlik a készülékben. Ezenkívül a kapcsolható fehér LED-fény vonzó hangulatot teremt a tárolt tartalmak számára. Ennek köszönhetően a Klarstein Steakhouse Pro húsérlelőszekrény ideális vonzó éttermi vagy bolti berendezésként. A tökéletes szekrény a legjobb élvezethez: a húsok könnyedén kifinomulnak és bemutatásra kerülnek a Klarstein Steakhouse Pro szárazon érlelő szekrényben.