Kiváló minőségű, prémium kategóriájú száraztészta bio alapanyagokból A termék tulajdonságai 100 százalék bio Megfelel az EVG 834/2007-es szabványnak EU bio-logo Gluténmentes Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot Információk A Felicia Bio tésztacsalád az Olasz Molino Andriani család specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy gondossággal válogatják és kíméletesen dolgozzák fel. Ennek köszönhető ez a különleges, 100 százalékban bio, gluténmentes szortiment. A hajdina zsírmentes, glutént nem tartalmaz, ellenben sok benne a B1-, B2-, C-, és E-vitamin, gazdag fehérjeforrás, emellett cinket, rezet, mangán, magnéziumot és kalciumot is tartalmaz. Jótékonyan hat a koleszterin-szintre és a vérnyomásra, magas rosttartalmának köszönhetően az emésztést is támogatja. OGYÉI notifikációs szám: K/201/2015. Javasolt felhasználás, adagolás Egy adag = ízlés szerint Ez a gluténmentes tészta egy jó alternatívája az európai búza hangsúlyozta élelmiszereknek. Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, és értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle. Tárolás Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve